Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣυμμετοχή της Ελλάδας στο ΔΣ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Υπαίθριων Δραστηριοτήτων
Υπαίθριος τουρισμός

Συμμετοχή της Ελλάδας στο ΔΣ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Υπαίθριων Δραστηριοτήτων

Στην ΕC-OE εκπροσωπούνται κρατικοί σύνδεσμοι σαν τον ΣΕΤΕΥΔΑ από την Ελλάδα, από τις παρακάτω ευρωπαϊκές χώρες: Βέλγιο, Γαλλία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ελβετία, Ισπανία, (Γαλλόφωνο) Βέλγιο, Γερμανία, Ιρλανδία, Ουγγαρία και Τσεχία.

H EC-OE (European Confederation of Outdoor Employers – Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Εταιρειών Υπαίθριων Δραστηριοτήτων), μετά από την σύγκληση του Διοικητικού της Συμβουλίου τον Ιανουάριο, ανακοίνωσε τη νέα σύνθεσή της μετά τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν.

Το νέο Συμβούλιο είναι το εξής:

  • Πρόεδρος: Jean-Yves Lapeyrère, FrancePlainAir, Γαλλία
  • Αντιπρόεδρος: Στέφανος Σιδηρόπουλος, ΣΕΤΕΥΔΑ, Ελλάδα
  • Ταμίας: Bart Boots, BFNO, Βέλγιο
  • Γραμματέας: Katrin Blumberg, SOA, Ελβετία

“Ο Herman Smulders (BFNO, Βέλγιο) παραμένει στην EC-OE ως επίτιμο μέλος. H ΕC-OE αποτελεί τη ‘φωνή’ των outdoors στις Βρυξέλλες και αποτελεί μεγάλη μας τιμή στο Διοικητικό Συμβούλιο να εκπροσωπείται η Ελλάδα μέσω του κ. Στέφανου Σιδηρόπουλου, προέδρου του ΣΕΤΕΥΔΑ, και CEO της Trekking Hellas Group of Companies”, αναφέρει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αναψυχής. “Η ΕC-OE έχει πετύχει σημαντικότατες νίκες για τον κλάδο των υπαίθριων τουριστικών δραστηριοτήτων αναψυχής τα τελευταία χρόνια, έχει κατορθώσει να βάλει στην συζήτηση δίκαια και αυτόνομα τον κλάδο μας και αποτελεί παράδειγμα ως προς το εκπαιδευτικό της έργο”.

Επιγραμματικά, στην ΕC-OE εκπροσωπούνται κρατικοί σύνδεσμοι σαν τον ΣΕΤΕΥΔΑ από την Ελλάδα, από τις παρακάτω ευρωπαϊκές χώρες: Βέλγιο, Γαλλία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ελβετία, Ισπανία, (Γαλλόφωνο) Βέλγιο, Γερμανία, Ιρλανδία, Ουγγαρία και Τσεχία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024