Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςOnline συνέδριο Cyprus Hospitality Industry 2021: 'Restarting Roadmap' στις 30 Μαρτίου
Συνέδρια

Online συνέδριο Cyprus Hospitality Industry 2021: 'Restarting Roadmap' στις 30 Μαρτίου

Οι προκλήσεις, οι προοπτικές και ο οδικός χάρτης επανεκκίνησης της ξενοδοχειακής βιομηχανίας στην Κύπρο.

Ο οδικός χάρτης επανεκκίνησης της ξενοδοχειακής βιομηχανίας στη σκιά των προβλημάτων και των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο κλάδος λόγω της πανδημίας, αλλά και οι προοπτικές ανάκαμψης του τομέα με φόντο την επερχόμενη τουριστική σαιζόν, θα βρεθούν στο επίκεντρο διαδικτυακού συνεδρίου που διοργανώνουν ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) και η ΙΜΗ, υπό την Αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού και με τίτλο Cyprus Hospitality Industry 2021: “Restarting Roadmap”.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021, από τις 16:00 μέχρι τις 17:30.

Η πανδημία έχει αδιαμφισβήτητα επιφέρει καίριο πλήγμα στην παγκόσμια οικονομία και έχει προκαλέσει οικονομική ασφυξία σε πλείστους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Η τουριστική και κατ’επέκταση ξενοδοχειακή βιομηχανία, είναι ένας από τους κλάδους εκείνους στους οποίους η επέλαση της πανδημίας άφησε και εξακολουθεί να αφήνει βαθιά χαραγμένα τα σημάδια της, καθώς οδηγήθηκε σε μια μακρά περίοδο πλήρους παράλυσης, βρέθηκε αντιμέτωπη με πρωτόγνωρες δυσκολίες και με ένα εξαιρετικά αβέβαιο μέλλον, όσον αφορά στο πότε και σε ποιο βαθμό θα καταστεί εφικτή η επανεκκίνησή της.

Ειδικότερα στην Κύπρο, το πλήγμα της πανδημίας στην τουριστική / ξενοδοχειακή βιομηχανία, υπήρξε εκ των πραγμάτων, ζωτικής σημασίας χτύπημα και για την ευρύτερη οικονομία του νησιού, αφού ως γνωστόν, ο τουρισμός αποτελεί βασικό πυλώνα επί του οποίου εδράζεται η ανάπτυξή της.

Το συνέδριο θα παρουσιάσει τις επιπτώσεις της πανδημίας στον ξενοδοχειακό και γενικότερα στον τουριστικό τομέα της Κύπρου, όπως και τις προκλήσεις τις οποίες μέχρι και σήμερα καλούνται να αντιμετωπίσουν οι επιχειρηματίες στον ξενοδοχειακό κλάδο. Ταυτόχρονα, θα τεθούν επί τάπητος οι εκτιμήσεις και οι προβλέψεις αναφορικά με τις προοπτικές ανάκαμψης του κλάδου.

Το συνέδριο απευθύνεται σε:

  • Μέλη ΠΑΣΥΞΕ
  • CEO και διευθυντικά στελέχη του τουριστικού τομέα (ξενοδοχεία, επισιτιστικός τομέας, ταξιδιωτικά γραφεία, αεροδρόμια, αεροπορικές
  • εταιρείες), αλλά και σε όλες τις παρεμφερείς εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες στη ξενοδοχειακή/τουριστική βιομηχανία
  • Σημαντικούς επιχειρηματικούς συνδέσμους και φορείς που σχετίζονται άμεσα και έμμεσα με την τουριστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία
  • Εργοδοτικές οργανώσεις
  • Συντεχνίες
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση και εταιρείες τουριστικής ανάπτυξης
  • ΜΜΕ

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν, με απαραίτητη προϋπόθεση την εγγραφή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024