Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΙταλοκινεζική κοινοπραξία ετοιμάζει τις διακοπές του μέλλοντος
Τάσεις

Ιταλοκινεζική κοινοπραξία ετοιμάζει τις διακοπές του μέλλοντος

Η κινεζική εταιρεία drone EHang Holdings, η οποία και διαθέτει την πατέντα για τα ιπτάμενα ταξί, συνεργάζεται με το Giancarlo Zema Design Group με έδρα τη Ρώμη για να ετοιμάσει το σκηνικό των διακοπών του μέλλοντος.

Ταξί χωρίς οδηγό θα οδηγούν τους τουρίστες του μέλλοντος σε εστιατόρια σε πανύψηλους οικολογικούς πύργους με θέα στο ιταλικό πανέμορφο τοπίο.

Η κινεζική εταιρεία drone EHang Holdings συνεργάζεται με το Giancarlo Zema Design Group, με έδρα τη Ρώμη, και σχεδιάσε τους πύργους “vertiport” όπου θα υπάρχουν ένα μεγάλο εστιατόριο περίπου 200 τ.μ. με πανοραμική θέα και μια αίθουσα αναμονής, αλλά ακόμα και μαξιλάρια προσγείωσης. Όπως αναφέρει το silkroadgreek.gr, οι πύργοι θα τροφοδοτούνται από αντιολισθητικά ηλιακά πάνελ, ικανά να παράγουν πάνω από 300 κιλοβάτ ισχύος κάθε μέρα, ενσωματωμένα απευθείας στην ταράτσα που ουσιαστικά είναι και ο χώρος προσγείωσης. Μετά από ένα πλούσιο γεύμα, τα αυτοματοποιημένα ταξί θα μεταφέρουν τους τουρίστες με μια θεαματική πτήση πίσω στα ξενοδοχεία τους.

Σύμφωνα με τους σχεδιαστές, ο μοναδικός σχεδιασμός των πύργων, που τους ονομάζουν “κάθετοι λιμένες” έχει εμπνευστεί από το Baobab –δέντρο που είναι εγγενές στην Αφρική– και θα κατασκευαστεί από ένα συνδυασμό πλαστικοποιημένου ξύλου και χάλυβα.

Το πλάνο της ιταλοκινεζικής κοινοπραξίας, ωστόσο, περιλαμβάνει την κατασκευή ανάλογων εγκαταστάσεων σε πολλές περιοχές της Ευρώπης και της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024