Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ Περιφέρεια Αττικής φιλοξενούμενος συνεκθέτης του ΕΟΤ στις ΙΤΒ Berlin NOW 2021 και IMTM
Εκθέσεις

Η Περιφέρεια Αττικής φιλοξενούμενος συνεκθέτης του ΕΟΤ στις ΙΤΒ Berlin NOW 2021 και IMTM

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει σε δύο διεθνείς εικονικές (virtual) τουριστικές εκθέσεις ως φιλοξενούμενος συνεκθέτης του ΕΟΤ: ΙΤΒ Berlin NOW 2021, από 9 έως 12 Μαρτίου 2021 (η λειτουργία της πλατφόρμας συνεχίζεται μέχρι τις 31 Μαΐου 2021) και 27η International Mediterranean Tourism Market (IMTM) Virtual του Τελ Αβίβ, 15-16 Μαρτίου 2021 (η λειτουργία της πλατφόρμας συνεχίζεται μέχρι τις 16 Ιουνίου 2021).

Η Περιφέρεια Αττικής ολοκλήρωσε δυναμικά την παρουσία της στην διεθνή εικονική έκθεση ITB Berlin NOW 2021, itb-now.com με ημερομηνίες διεξαγωγής από τις 9 έως τις 12 Μαρτίου 2021, λαμβάνοντας αισιόδοξες ενδείξεις για την πρόθεση των ταξιδιωτών να επιλέξουν την Αττική για τις διακοπές τους μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετείχε στην εικονική έκθεση ως φιλοξενούμενος συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής παρουσίασαν το πλούσιο θεματικό και γεωγραφικό τουριστικό χαρτοφυλάκιο της Αττικής, ως επιλογή διακοπών σύντομης διάρκειας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και ενημέρωσαν τους ενδιαφερομένους για τα μέτρα ασφάλειας των ταξιδιωτών που ισχύουν στη χώρα μας, στέλνοντας στην αγορά θετικό μήνυμα για την υποδοχή και ασφαλή φιλοξενία των επισκεπτών της το 2021.

Στο ψηφιακό περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής φιλοξενήθηκαν επίσης ως συνεκθέτες, ο Δήμος Πόρου, όπως και εκπρόσωποι από τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος και το Product Club “Attica Food and Wine Experience”, τους οποίους και η περιφέρεια ευχαριστεί για τη συνδρομή τους στην θετική παρουσίαση της Αττικής στο διεθνές τουριστικό κοινό.

Στο πλαίσιο συμμετοχής της Περιφέρειας Αττικής στην εικονική έκθεση, πραγματοποιήθηκε σειρά επαφών και διαδικτυακών επαγγελματικών συναντήσεων (Β2Β) με τουριστικούς επαγγελματίες και τουριστικούς δημοσιογράφους και bloggers, από όλο τον κόσμο. Οι επαφές και η δικτύωση με τους ενδιαφερόμενους θα συνεχίζονται καθ’όλη την περίοδο λειτουργίας της ψηφιακής πλατφόρμας, δηλαδή μέχρι και τις 31 Μαΐου 2021.

Αμέσως μετά, η Περιφέρεια Αττικής συμμετείχε στη διεθνή εικονική έκθεση ΙΜΤΜ Virtual 2021, imtm-telaviv.com με ημερομηνίες διεξαγωγής στις 16 και 17 Μαρτίου 2021, στοχεύοντας στην προσέλκυση επισκεπτών στην Αττική από την πολύ σημαντική αγορά του Ισραήλ, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετείχε στην εικονική έκθεση ως φιλοξενούμενος συνεκθέτης του ΕΟΤ. Μαζί με την Περιφέρεια Αττικής στο εικονικό της περίπτερο, ως συνεκθέτης της, συμμετείχε η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ).

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής παρουσίασαν το πλούσιο θεματικό και γεωγραφικό χαρτοφυλάκιο της Αττικής ως επιλογή διακοπών σύντομης διάρκειας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και ενημέρωσαν τους ενδιαφερομένους για τα μέτρα ασφάλειας των ταξιδιωτών που ισχύουν στη χώρα μας, στέλνοντας στην αγορά θετικό μήνυμα για την υποδοχή και ασφαλή φιλοξενία των επισκεπτών της το 2021.

Παράλληλα, η ΕΑΤΑ, φρόντισε για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τις πολλές επιλογές δραστηριοτήτων που προσφέρει η επιλογή της πρωτεύουσας, στους επισκέπτες της.

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιούνται επαφές και διαδικτυακές επαγγελματικές συναντήσεις (Β2Β) με τουριστικούς επαγγελματίες και τουριστικούς δημοσιογράφους και bloggers από την αγορά του Ισραήλ. Οι επαφές με τους ενδιαφερόμενους θα συνεχίζονται καθ’ όλη την περίοδο λειτουργίας της ψηφιακής πλατφόρμας, ήτοι μέχρι και τις 16.06.2021.

Θερμές ευχαριστίες για τις προσκλήσεις συμμετοχής και την όπως πάντα αγαστή συνεργασία τους, προς τις κεντρικές Υπηρεσίες του ΕΟΤ και τις Υπηρεσίες Εξωτερικού του ΕΟΤ Γερμανίας και Ισραήλ, για την ευκαιρία προβολής της Αττικής και των επιμέρους προορισμών της στο διεθνές τουριστικό κοινό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024