Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήCasa Blue, το νέο brand του Ομίλου Philian Hotels & Resorts
Ξενοδοχεία

Casa Blue, το νέο brand του Ομίλου Philian Hotels & Resorts

Casa Blue Marine, Casa Blue Sea View και Casa Blue Old Port βρίσκονται στο λιμάνι της Σκιάθου.

Ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts της οικογένειας Κουκουλάκη ανακοίνωσε την επέκτασή του με το καινούργιο brand “Casa Blue”.

Τρία νέα καταλύματα, τα Casa Blue Marine, Casa Blue Sea View και Casa Blue Old Port, τα οποία βρίσκονται όλα στο λιμάνι της Σκιάθου χαρίζουν ένα μοναδικό προνόμιο: τη μοναδική θέα της νέας παραλίας, του Μπούρτζι, αλλά και του απέραντου γαλάζιου της θάλασσας (το τελευταίο αποτέλεσε και την πηγή έμπνευσης του ονόματός τους). Σε απόσταση αναπνοής από τα καταλύματα, βρίσκονται πολλά εστιατόρια, η αγορά του νησιού, αλλά και η εντονη νυχτερινη ζωή.

Ο πρόεδρος του ομίλου κ. Θωμάς Κουκουλάκης δήλωσε για την συγκεκριμένη προσθήκη: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, ο όμιλός μας κατάφερε να επεκταθεί με την απόκτηση του καινούργιου brand Casa Blue. Είμαι σίγουρος πως θα ‘αγκαλιάσετε’ το καινούργιο μας brand, με την ίδια ζεστασιά και αίγλη που έχετε κάνει τόσα χρόνια σε όλα μας τα ξενοδοχεία σε Θεσσαλονίκη και Σκιάθο. Και τα τρία καταλύματα του Casa Blue συνδυάζουν την μοναδική θέα και χαλάρωση του πελάτη με το προνόμιο της τοποθεσίας του, καθώς βρίσκονται ακριβώς στο λιμάνι της Σκιάθου. Μια περιήγησή στο καινούργιο μας site θα σας ανταμείψει”.

Ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts δραστηριοποιείται σε Θεσσαλονίκη, Σκιάθο και Χαλκιδική. Με τη συγκεκριμένη προσθήκη ο Όμιλος ξεπερνά τις 500 κλίνες στις παραπάνω περιοχές.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024