Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο Guizhou της Κίνας προωθεί τον τουρισμό, με τον ερχομό της άνοιξης
Προορισμός

Το Guizhou της Κίνας προωθεί τον τουρισμό, με τον ερχομό της άνοιξης

Η επαρχία έχει ξεκινήσει 10 ανοιξιάτικες διαδρομές για να προσελκύσει επισκέπτες, με θέματα που εστιάζουν στα λουλούδια, το τσάι, στις εθνικές παραδόσεις και την πολιτιστική κληρονομιά.

Οι αρχές στην επαρχία Guizhou της νοτιοδυτικής Κίνας, προωθούν τον τουρισμό, καθώς έρχεται η άνοιξη και ο κλάδος του τουρισμού δείχνει ότι θα “ανοίξει”.

Όπως σημειώνει το silkroadgreek.gr, η επαρχία έχει ξεκινήσει 10 ανοιξιάτικες διαδρομές για να προσελκύσει επισκέπτες, με θέματα που εστιάζουν στα λουλούδια, το τσάι, στις εθνικές παραδόσεις και την πολιτιστική κληρονομιά, δήλωσε ο Li Fang, από το επαρχιακό τμήμα πολιτισμού και τουρισμού της περιοχής.

“Οι διαδρομές προορίζονται να βοηθήσουν τους τουρίστες να βιώσουν τη γοητεία των βουνών, του νερού και του πολιτισμού του Guizhou”, δήλωσε ο Li στην τελετή έναρξης.

Η Guizhou δεσμεύεται να αναπτύξει τον ολιστικό τουρισμό και θα καταβάλει προσπάθειες για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας της τουριστικής βιομηχανίας της, πρόσθεσε ο Li.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024