Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Με επιτυχία και υψηλή συμμετοχή συνεxίζονται οι εκδηλώσεις της Virtual Greek Panorama

Τατιάνα Ρόκου - 26 Μάρτιος 2021, 13:22

Η επόμενη εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στον ‘Πράσινο Τουρισμό’ και τον τουρισμό ευεξίας με έμφαση στα spa. Οι χώρες που θα γίνει σύζευξη θα είναι η Γερμανία και η Αυστρία και για πρώτη φορά θα γίνει σύζευξη και εκτός Ευρώπης με τις ΗΠΑ.


Η Ελλάδα προβάλλεται σε όλη την Ευρώπη μέσω των υβριδικών εκδηλώσεων της Virtual Greek Panorama και του euronews που ως χορηγός επικοινωνίας προωθεί τις εκδηλώσεις αυτές σε 15 χώρες σε όλη την Ευρώπη. Η τρίτη υβριδική εκδήλωση έγινε στις 18 Μαρτίου ενώ η επόμενη έχει ορισθεί για τις 22 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, την εκδήλωση που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και αφορούσε στις αερομεταφορές, και τον οινοτουρισμό και συμπεριλάμβανε ζωντανές συζεύξεις από το υπερσύγχρονο στούντιο της εταιρείας Podimatas SA στην Αθήνα, με τις Σκανδιναβικές χώρες, τη Γαλλία, και την Ελβετία την παρακολούθησαν από διάφορα site και πηγές περίπου 4.850 άτομα, ενώ σύμφωνα με τα στατιστικά του euronews έγιναν πάνω από 69.000 εμφανίσεις που προανήγγειλλαν την εκδήλωση στο διάστημα από 15-18 Μαρτίου, εκ των οποίων το 66,1% έγινε μέσω του site, ενώ το 33,9% από το application του καναλιού.

Η επόμενη εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στον “Πράσινο Τουρισμό” και τον τουρισμό ευεξίας με έμφαση στα spa. Οι χώρες που θα γίνει σύζευξη θα είναι η Γερμανία και η Αυστρία που είναι γνωστό πόσο αγαπούν τον πράσινο τουρισμό και τα spa, και για πρώτη φορά θα γίνει σύζευξη και εκτός Ευρώπης με τις ΗΠΑ. Στις συζεύξεις αυτές λαμβάνουν μέρος οι κατά τόπους διευθυντές των γραφείων εξωτερικού αναλύοντας σε βάθος τις αγορές τους, αλλά και δίνοντας στοιχεία και για την πορεία του τουρισμού αλλά κυρίως και για έργο που επιτελούν αυτή τη δύσκολη στιγμή για να επιτύχουν την συνεχή διασύνδεση της χώρας μας με τις κύριες αγορές της.

Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, η έκθεση βρίσκεται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και μαζί με τις περιοχές που είναι εκθέτες της, κύριο στόχο έχει για αυτή τη δύσκολη περίοδο την αποτύπωση της κατάστασης κάθε μήνα στις αγορές και την συνεχή επικοινωνία με τους εκπροσώπους των Tour Operators, των τουριστικών γραφείων και του τοπικού σε κάθε χώρα τύπου. Συνολικά έχουν γίνει επαφές, παρουσιάσεις, παρεμβάσεις, και ζωντανές συζητήσεις με πάνω από 150 επαγγελματίες του τουρισμού από 10 συνολικά χώρες που έχουν συμμετάσχει στις 3 καινοτόμες υβριδικές εκδηλώσεις που έχει ήδη διοργανώσει η έκθεση από τον Ιανουάριο του 2021 που ξεκίνησε τις δραστηριότητες της. Επίσης, έχουν προβληθεί ως τιμώμενες περιοχές, η Περιφέρεια Αττικής, ο Δήμος Λουτρακίου, η Αθήνα με το This is Athens, η Χίος, το Ρέθυμνο, και η Σάμος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλες τις εκδηλώσεις στο κανάλι της έκθεσης που πρόσφατα λειτουργεί αλλά και πάνω στην πλατφόρμα στο greekpanorama.com, όπου κάθε υβριδική εκδήλωση παρουσιάζεται σε ζωντανή μετάδοση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top