Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΗ Podimatas Group στο Προεδρικό Μέγαρο για την επετειακή εκδήλωση των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης
Τεχνολογία

Η Podimatas Group στο Προεδρικό Μέγαρο για την επετειακή εκδήλωση των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης

Τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικός εξοπλισμός χρησιμποιήθηκε κατά το επίσημο δείπνο των υψηλών προσκεκλημένων της Προέδρου της Δημοκρατίας, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η Ελλάδα γιορτάζει τα 200 χρόνια από την έναρξη της επανάστασης και η Podimatas Group υλοποίησε με τον τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικό εξοπλισμό της το επίσημο δείπνο των υψηλών προσκεκλημένων της Προέδρου της Δημοκρατίας, στο Προεδρικό Μέγαρο.

“Είμαστε πραγματικά πολύ υπερήφανοι!”, δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Ποδηματάς, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του P.C. Podimatas Audiovisual AE και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO).


Από αριστερά, ο κ. Παναγιώτης Ποδηματάς, διευθύνων σύμβουλος, και ο κ. Παναγιώτης Συρίγος, Rental Manager της Podimatas Group.

Η Podimatas Group έχει επίσης αναλάβει την τεχνική κάλυψη της έκθεσης “Virtual Greek Panorama” και την υλοποιήση των υβριδικών εκδηλώσεων κάθε μήνα. Η έκθεση θα συνεχίσει τις υβριδικές της εκδηλώσεις κάθε μήνα μέχρι την έναρξη της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου, ενώ τα ηλεκτρονικά της περίπτερα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών της όλο το χρόνο και όλο το 24ωρο, γεγονός που αποτελεί και μια από τις βασικές της καινοτομίες.

Στη φωτογραφία, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με τους εκλεκτούς επίσημους προσκεκλημένους της στο Προεδρικό Μέγαρο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024