Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυνεργασία του Sure Hotels Collection by Best Western με το 'Χρυσή Ακτή' στην Άνδρο
Ξενοδοχεία

Συνεργασία του Sure Hotels Collection by Best Western με το 'Χρυσή Ακτή' στην Άνδρο

Το ξενοδοχείο Χρυσή Ακτή είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στο κέντρο του τουριστικότερου σημείου του νησιού, το Μπατσί.

Το ιστορικό ξενοδοχείο Χρυσή Ακτή (με ιστορία 50 ετών), που βρίσκεται στην παραλία Μπατσί της Άνδρου προχώρησε σε συνεργασία με τον βραβευμένο διεθνώς για το υψηλό επίπεδο ποιότητας των υπηρεσιών και ικανοποίησης των πελατών της, Όμιλο Sure Hotels Collection by Best Western.

“Οι επισκέπτες μας θα μπορούν να χαρούν το μπάνιο και ηλιοθεραπεία τους στην πισίνα ή την ιδιωτική παραλία με τη χρυσή αμμουδιά, να γευθούν υπέροχα πιάτα και cocktails από το ανανεωμένο μενού μας και να απολαύσουν την θέα και την αύρα της θάλασσας από το μπαλκόνι του άνετου δωματίου τους”, αναφέρει ο διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Γιώργος Κινδύνης. “Όλη η ομάδα μας από τα μέσα Μαΐου ανυπομονεί να καλωσορίσει με ένα πλατύ χαμόγελο όσους εκτιμούν μια ευχάριστη διαμονή και αναβαθμισμένες ποιοτικές υπηρεσίες σε ένα απόλυτα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον”.

Το Χρυσή Ακτή είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στο κέντρο του τουριστικότερου σημείου του νησιού. Η θέση του και οι εγκαταστάσεις του το καθιστούν μοναδικό από πολλές απόψεις. Σε απόσταση αναπνοής, μόλις 5 μέτρα από την είσοδο του, βρίσκεται η κεντρική παραλία του Μπατσίου, ενώ δίπλα υπάρχουν εστιατόρια, ταβέρνες, cafe, μπαράκια και εμπορικά καταστήματα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024