Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Blue Air ορίζει την BBT Air-Aviation Services ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων στην Ελλάδα

Τατιάνα Ρόκου - 01 Απρίλιος 2021, 09:27

Ξεκινώντας από τον Απρίλιο, η αεροπορική εταιρεία θα συνδέει την Αθήνα με το Βουκουρέστι και το Μπακάου, καθώς και το Ηράκλειο, τη Μύκονο, τη Ρόδο και τη Ζάκυνθο με το Βουκουρέστι.


Η ρουμανική αεροπορική εταιρεία Blue Air ανακοινώνει την BBT Air - Aviation Services ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων (GSA) στην Ελλάδα. Η BBT Air θα είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις, την ανάπτυξη και τη γενικότερη εκπροσώπηση της αεροπορικής εταιρείας στην ελληνική αγορά, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τόσο προς μεμονωμένους πελάτες όσο και προς τα τουριστικά γραφεία.

Αυτό το καλοκαίρι, η Blue Air θα εκτελεί πτήσεις προς την Αθήνα και άλλους προορισμούς σε ελληνικά νησιά. Ξεκινώντας από τον Απρίλιο, η αεροπορική εταιρεία θα συνδέει την Αθήνα με το Βουκουρέστι και το Μπακάου, καθώς και το Ηράκλειο, τη Μύκονο, τη Ρόδο και τη Ζάκυνθο με το Βουκουρέστι.

Οι πτήσεις είναι διαθέσιμες προς πώληση μέσω του ιστοτόπου της αεροπορικής εταιρείας flyblueair.com, μέσω των τουριστικών γραφείων με απευθείας πρόσβαση στην B2B πλατφόρμα της εταιρείας, αλλά και μέσω των γραφείων της BBT Air Aviation Services μέσω τηλεφώνου.

Συγκεκριμένα, το θερινό πρόγραμμα πτήσεων* συνοψίζεται ως εξής:

Αθήνα

  • Βουκουρέστι

από 23/04 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και
από 01/05 καθημερινά

  • Μπακάου

από 05/05 κάθε Τετάρτη και Παρασκευή

Ηράκλειο

  • Βουκουρέστι

από 27/04 κάθε Τρίτη και Σάββατο

Μύκονος

  • Βουκουρέστι

από 28/04 κάθε Τετάρτη και
από 29/05 κάθε Τετάρτη και Σάββατο

Ρόδος

  • Βουκουρέστι

από 28/04 κάθε Τετάρτη και Κυριακή

Ζάκυνθος

  • Βουκουρέστι

από 29/04 κάθε Πέμπτη και Κυριακή

Ο στόλος της εταιρείας συνεχίζει να επεκτείνεται με υπερσύγχρονα αεροσκάφη και τα διαθέσιμα καθίσματα έχουν μετασκευαστεί σε έναν πιο άνετο, καλύτερα σχεδιασμένο τύπο – Recaro, δίνοντας την ευκαιρία στους επιβάτες να απολαύσουν μεγαλύτερη χαλάρωση και άνεση στο ταξίδι τους. Όλες οι επενδύσεις στον στόλο, στοχεύουν στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου, με αποτέλεσμα τη μείωση εκπομπών ρύπων.

Σε όλες τις πτήσεις προσφέρονται τρεις κατηγορίες ναύλων, προσφέροντας περισσότερες επιλογές υπηρεσιών, άνεση και ευελιξία, εξυπηρετώντας τις ανάγκες όλων των επιβατών, τόσο στο αεροδρόμιο όσο και κατά τη διάρκεια της πτήσης.


*Το δημοσιευμένο θερινό πρόγραμμα πτήσεων ενδέχεται να τροποποιηθεί σύμφωνα με την εξέλιξη της πανδημίας COVID-19, των επιδημιολογικών δεδομένων και των επιβαλλόμενων περιορισμών από κοινοτικές και εθνικές οδηγίες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top