Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουρισμός και δημόσια υγεία

Νέο πιστοποιητικό βιοασφάλειας για τις εστίαση και τα ξενοδοχεία

Τατιάνα Ρόκου - 02 Απρίλιος 2021, 11:02

Η Swiss Approval θα εκδίδει τις Βεβαιώσεις Συμμόρφωσης ή/και Πιστοποιητικά Βιοασφάλειας Υποδομών σε χώρους κυρίως υγειονομικού ενδιαφέροντος και υψηλής επικινδυνότητας, σε συνέχεια των ελέγχων που θα υλοποιεί το εξειδικευμένο προσωπικό της DNA Sequence.


H DNA Sequence είναι εταιρεία Βιοτεχνολογίας που στοχεύει στη χρήση καινοτόμων τεχνικών Μεταγονιδιωματικής του Δομημένου Περιβάλλοντος (MBE). Οι τεχνικές αυτές επηρεάζουν σημαντικές οικονομικές δραστηριότητες, όπως τις γεωργικές καλλιέργειες, την αρχαιολογία, την βιομηχανία τροφίμων, τον τομέα των υπηρεσιών, τη βιοασφάλεια κ.ά. Η αποστολή της DNA Sequence είναι η ενσωμάτωση της Τεχνολογίας DNA σε κρίσιμες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

H DNA Sequence ανακοινώνει τη συνεργασία της, με τον Διεθνή Οργανισμό Επιθεώρησης και Πιστοποίησης Swiss Approval Technische Bewertung, με αντικείμενο την Επιτήρηση & Πιστοποίηση της “διαδικασίας ελέγχου Βιοασφάλειας”, την οποία η DNA Sequence εφαρμόζει στον τομέα των υπηρεσιών, και ειδικότερα για τις υποδομές στον τουρισμό, τη φιλοξενία και την εστίαση.

Η Swiss Approval θα εκδίδει τις Βεβαιώσεις Συμμόρφωσης ή/και Πιστοποιητικά Βιοασφάλειας Υποδομών σε χώρους κυρίως υγειονομικού ενδιαφέροντος και υψηλής επικινδυνότητας, σε συνέχεια των ελέγχων που θα υλοποιεί το εξειδικευμένο προσωπικό της DNA Sequence, σύμφωνα με τις διαδικασίες “Επιθεώρησης Τρίτου Μέρους” της Swiss Approval.

“Οι θετικές επιπτώσεις των δειγματοληψιών και ελέγχων σε υποδομές Φιλοξενίας & Εστίασης, στα πλαίσια υιοθέτησης πολιτικών Βιοασφάλειας, είναι βαρύνουσας σημασίας, για την καθιέρωση τη χώρας μας ως Ασφαλή προορισμό στην Διεθνή αγορά Υπηρεσιών Φιλοξενίας και Εστίασης”, αναφέρει η εταιρεία. “Η καινοτομία της DNA Sequence αναφορικά με τις μεθοδολογίες δειγματοληψίας, ελέγχου και αναλύσεων στα πλαίσια της Βιοασφάλειας Υποδομών, αποτελεί διεθνή καινοτομία, που δυνητικά θα τοποθετήσει την ελληνική τουριστική αγορά, στην κορυφή της πυραμίδας της διεθνούς τουριστικής βιομηχανίας”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top