Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαSheraton Royal Gardens: Οι ευρωπαίοι έρχονται ξανά, αλλά η αμερικάνικη αγορά ακόμα υποφέρει

Sheraton Royal Gardens: Οι ευρωπαίοι έρχονται ξανά, αλλά η αμερικάνικη αγορά ακόμα υποφέρει

Μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου πολλά ξενοδοχεία της Αιγύπτου αντιμετώπισαν προβλήματα χάνοντας ένα μεγάλο μέρος της πελατείας τους, όχι μόνο από την Αμερικάνική αγορά αλλά και από την Ευρώπη. […]

Μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου πολλά ξενοδοχεία της Αιγύπτου αντιμετώπισαν προβλήματα χάνοντας ένα μεγάλο μέρος της πελατείας τους, όχι<...> μόνο από την Αμερικάνική αγορά αλλά και από την Ευρώπη.

Όπως μας δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Sheraton<.> Royal Gardens κ. Riad Loutfi 'η ευρωπαϊκή αγορά έχει αρχίσει να κινείται στα γνωστά επίπεδα της, όχι όμως και η αμερικάνικη.' Το ξενοδοχείο Sheraton Royal Gardens παρόλα αυτά έχει μέση πληρότητα της τάξεως του 70% δουλεύοντας κυρίως το καλοκαίρι με Άραβες και Ισπανούς, ενώ το χειμώνα με την Βόρειο Ευρώπη, και την Ιαπωνία. Οι Έλληνες αποτελούν μικρό ποσοστό, αλλά υπάρχουν πολλά περιθώρια για να αυξηθεί η κίνηση από τη χώρα μας.

Το ξενοδοχείο κτίσθηκε αρχικά το 1940 και αποτελούσε την κατοικία του διάσημου Αιγύπτιου ηθοποιού Youssef (Bey) Wahby. Έχει όμως πλήρως ανακαινισθεί πριν από 1,5 χρόνο με κόστος μεγαλύτερο των 35 εκατ. δολαρίων Αμερικής. Βρίσκεται κοντά στην Γκίζα και τις πυραμίδες, και στο κέντρο του Καΐρου. Διαθέτει 154 πολυτελή δωμάτια με θέα τους τροπικούς του κήπους και την καταπληκτική πισίνα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024