Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηVirtual Open Day για το Μεταπτυχιακό 'Αειφόρος Τουριστική Ανάπτυξη: Πολιτιστική Κληρονομιά, Περιβάλλον, Κοινωνία'
Τουριστική εκπαίδευση

Virtual Open Day για το Μεταπτυχιακό 'Αειφόρος Τουριστική Ανάπτυξη: Πολιτιστική Κληρονομιά, Περιβάλλον, Κοινωνία'

Η εκδήλωση απευθύνεται σε υποψήφιους φοιτητές/ τριες που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο Πρόγραμμα, το οποίο ξεκινά το 4ο έτος λειτουργίας του.

Το αγγλόφωνο Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (MSc) “Αειφόρος Τουριστική Ανάπτυξη: Πολιτιστική Κληρονομιά, Περιβάλλον, Κοινωνία” (International Master Program”Sustainable Tourism Development: Heritage, Environment, Society”) υλοποιείται μέσω της πρωτοποριακής συνεργασίας τριών Πανεπιστημίων, του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, Τμήμα Γεωγραφίας, Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής ), του Πανεπιστημίου Paris 1 – Panthéon Sorbonne (IREST – Institute for Research and Higher Studies in Tourism) και το Πανεπιστήμιο του Αιγαίου (Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων).

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Το Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, το Γραφείο Σταδιοδρομίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και το “Study in Greece” project πραγματοποιούν μια Εικονική Ανοιχτή Ημέρα την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε υποψήφιους φοιτητές/ τριες που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο Πρόγραμμα, το οποίο ξεκινά το 4ο έτος λειτουργίας του και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024