Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική εκπαίδευση

Virtual Open Day για το Μεταπτυχιακό 'Αειφόρος Τουριστική Ανάπτυξη: Πολιτιστική Κληρονομιά, Περιβάλλον, Κοινωνία'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Απρίλιος 2021, 14:01

Η εκδήλωση απευθύνεται σε υποψήφιους φοιτητές/ τριες που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο Πρόγραμμα, το οποίο ξεκινά το 4ο έτος λειτουργίας του.


Το αγγλόφωνο Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (MSc) “Αειφόρος Τουριστική Ανάπτυξη: Πολιτιστική Κληρονομιά, Περιβάλλον, Κοινωνία” (International Master Program"Sustainable Tourism Development: Heritage, Environment, Society”) υλοποιείται μέσω της πρωτοποριακής συνεργασίας τριών Πανεπιστημίων, του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, Τμήμα Γεωγραφίας, Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής ), του Πανεπιστημίου Paris 1 - Panthéon Sorbonne (IREST - Institute for Research and Higher Studies in Tourism) και το Πανεπιστήμιο του Αιγαίου (Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων).

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Το Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, το Γραφείο Σταδιοδρομίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και το “Study in Greece” project πραγματοποιούν μια Εικονική Ανοιχτή Ημέρα την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε υποψήφιους φοιτητές/ τριες που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο Πρόγραμμα, το οποίο ξεκινά το 4ο έτος λειτουργίας του και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top