Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠαγκόσμια Ημέρα Υγείας: Safety Kit στο ΥΓΕΙΑ από τη MasterFold
Εξοπλισμός

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Safety Kit στο ΥΓΕΙΑ από τη MasterFold

Η εταιρεία MasterFold επικροτεί τη δράση του 'ΥΓΕΙΑ' στην ανάπτυξη της ιδιωτικής περίθαλψης στην Ελλάδα, επιλέγοντας να μοιράσει σε όλους τους επισκέπτες και νοσηλευομένους ένα πλήρως προσαρμοσμένο Safety Kit.

Κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (World Health Day), η οποία επικεντρώνεται για το 2021 στο σύνθημα “Μαζί για έναν πιο δίκαιο, και υγιέστερο κόσμο”.

Η πανδημία του COVID-19 είχε σοβαρές συνέπειες για άτομα που ήδη αντιμετωπίζουν ανισότητες. Η πανδημία έχει επηρεάσει δυσανάλογα τα άτομα που έχουν ήδη κοινωνικά, οικονομικά ή γεωγραφικά μειονεκτούντα στοιχεία και στοιχεία δείχνουν μια επιδεινούμενη τάση ανισοτήτων και ανισοτήτων σε ολόκληρη την περιοχή.

Η υγεία είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα. Κάθε άτομο αξίζει να ζήσει μια υγιή ζωή ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο, την εθνικότητα, την αναπηρία, την οικονομική κατάσταση ή την απασχόληση.

“Η MasterFold επικροτεί τη δράση του ‘ΥΓΕΙΑ’ στην ανάπτυξη της ιδιωτικής περίθαλψης στην Ελλάδα, δικαιολογώντας απόλυτα τον τίτλο του βασικού πρωταγωνιστή στη διαμόρφωση ενός υγιούς τοπίου στο οποίο κυριαρχεί η αξιοπιστία, η πρωτοπορία και ο σεβασμός στον άνθρωπο και τη ζωή. Για το λόγο αυτό, για τη σημερινή ημέρα επίλεξε να μοιράσει σε όλους τους επισκέπτες και νοσηλευομένους ένα πλήρως προσαρμοσμένο Safety Kit, δίνοντας ουσία στην Παγκόσμια Hμέρα Υγείας με τον πιο ουσιαστικό τρόπο, εμπιστευόμενοι την παραγωγή αυτού του kit στην MasterFold”, αναφέρει η εταιρεία.

Τα συγκεκριμένα kit της MasterFold αποτελούν ιδανική υγειονομική λύση και για τον τουριστικό τομέα (ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, τουριστικά λεωφορεία κ.λπ.).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024