Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εξοπλισμός

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Safety Kit στο ΥΓΕΙΑ από τη MasterFold

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 Απρίλιος 2021, 11:45

Η εταιρεία MasterFold επικροτεί τη δράση του 'ΥΓΕΙΑ' στην ανάπτυξη της ιδιωτικής περίθαλψης στην Ελλάδα, επιλέγοντας να μοιράσει σε όλους τους επισκέπτες και νοσηλευομένους ένα πλήρως προσαρμοσμένο Safety Kit.


Κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (World Health Day), η οποία επικεντρώνεται για το 2021 στο σύνθημα “Μαζί για έναν πιο δίκαιο, και υγιέστερο κόσμο”.

Η πανδημία του COVID-19 είχε σοβαρές συνέπειες για άτομα που ήδη αντιμετωπίζουν ανισότητες. Η πανδημία έχει επηρεάσει δυσανάλογα τα άτομα που έχουν ήδη κοινωνικά, οικονομικά ή γεωγραφικά μειονεκτούντα στοιχεία και στοιχεία δείχνουν μια επιδεινούμενη τάση ανισοτήτων και ανισοτήτων σε ολόκληρη την περιοχή.Η υγεία είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα. Κάθε άτομο αξίζει να ζήσει μια υγιή ζωή ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο, την εθνικότητα, την αναπηρία, την οικονομική κατάσταση ή την απασχόληση.

“Η MasterFold επικροτεί τη δράση του ‘ΥΓΕΙΑ‘ στην ανάπτυξη της ιδιωτικής περίθαλψης στην Ελλάδα, δικαιολογώντας απόλυτα τον τίτλο του βασικού πρωταγωνιστή στη διαμόρφωση ενός υγιούς τοπίου στο οποίο κυριαρχεί η αξιοπιστία, η πρωτοπορία και ο σεβασμός στον άνθρωπο και τη ζωή. Για το λόγο αυτό, για τη σημερινή ημέρα επίλεξε να μοιράσει σε όλους τους επισκέπτες και νοσηλευομένους ένα πλήρως προσαρμοσμένο Safety Kit, δίνοντας ουσία στην Παγκόσμια Hμέρα Υγείας με τον πιο ουσιαστικό τρόπο, εμπιστευόμενοι την παραγωγή αυτού του kit στην MasterFold”, αναφέρει η εταιρεία.Τα συγκεκριμένα kit της MasterFold αποτελούν ιδανική υγειονομική λύση και για τον τουριστικό τομέα (ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, τουριστικά λεωφορεία κ.λπ.).


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top