Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την έκθεση MTF 2002

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 Μάιος 2002, 00:00

Συνεχίζονται πυρετωδώς οι προετοιμασίες για την διοργάνωση της τουριστικής έκθεσης Mediterranean Travel Fair 2002, MTF<.>, που γίνεται<...>

στο Κάιρο της Αιγύπτου, από τις 17-19 Σεπτεμβρίου 2002.

Παρά το γεγονός ότι την τελευταία φορά που έγινε η έκθεση ήταν μόλις 2 εβδομάδες μετά τα τραγικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, η υποστήριξη και των εκθετών αλλά και των επισκεπτών ήταν πολύ μεγάλη.

'Φυσικά υπήρχαν επιπτώσεις από τα γεγονότα, όμως τα στατιστικά μας δείχνουν ότι είχαμε 3.000 εμπορικούς επισκέπτες και αγοραστές, από 49 χώρες', τόνισε ο κ. Matt Thompson, διευθυντής της έκθεσης.

Πολλές χώρες και ιδιωτικές εταιρίες έχουν ήδη επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους στην φετινή έκθεση, όπως η Ιορδανία, η Συρία, το Μπαχρέιν, η Λιβύη, η Τυνησία, η Κύπρος, και η Τουρκία, και η Αερογραμμές της Σαουδικής Αραβίας. Επίσης, μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες που δραστηριοποιούνται στην περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου θα λάβουν μέρος στην έκθεση.

Στην έκθεση θα υπάρχει ξεχωριστός χώρος για τον οικοτουρισμό, και ένας ακόμη για τον θαλάσσιο τουρισμό και ειδικά της καταδύσεις. Ακόμα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα γίνουν σεμινάρια σχετικά με τον οικοτουρισμό, το ηλεκτρονικό εμπόριο, τα συνέδρια και τα ταξίδια κινήτρων.

Η διευθύντρια marketing της έκθεσης κ. Lindsey Kavanagh τόνισε ότι η συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού της Αιγύπτου είναι πολύ στενή, και ήδη έχουν καταγραφεί περίπου 1.000 αγοραστές που θα καλεστούν στην έκθεση.

Να σημειώσουμε ότι η MTF διοργανώνεται από την εταιρία Reed Travel Exhibitions που διοργανώνει άλλες έντεκα από τις γνωστότερες εκθέσεις για τον τουρισμό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top