Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ FedHATTA χαιρετίζει την απόφαση για επιδότηση των επιχειρήσεων με τουριστικά λεωφορεία
Τουριστικά λεωφορεία

Η FedHATTA χαιρετίζει την απόφαση για επιδότηση των επιχειρήσεων με τουριστικά λεωφορεία

'Οι διεκδικήσεις της FedHATTA με στόχο τη στήριξη των επιχειρήσεων με τουριστικά λεωφορεία, οι οποίες έχουν υποστεί τεράστιο πλήγμα καθ'όλη τη διάρκεια της πανδημίας, δικαιώνονται', είπε ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης.

Την ικανοποίησή της εκφράσει η Ομοσπονδία FedHATTA για την υπογραφή  ΚΥΑ από το Υπουργείο Τουρισμού που δίνει οριστική λύση στο ζήτημα της επιδότησης των επιχειρήσεων που διαθέτουν τουριστικά λεωφορεία και έχουν πληγεί εξαιτίας της πανδημίας.

Ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, δήλωσε: “Οι διεκδικήσεις της FedHATTA με στόχο τη στήριξη των επιχειρήσεων με τουριστικά λεωφορεία, οι οποίες έχουν υποστεί τεράστιο πλήγμα καθ’όλη τη διάρκεια της πανδημίας, δικαιώνονται.

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε την στήριξη όλων των επιχειρήσεων του κλάδου μας, διεκδικώντας όχι απλώς την επιβίωση αλλά και ευνοϊκές συνθήκες για την επανεκκίνηση του έργου των τουριστικών γραφείων και του ελληνικού τουρισμού, με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης προς όλους τους συναδέλφους”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024