Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά λεωφορεία

Η FedHATTA χαιρετίζει την απόφαση για επιδότηση των επιχειρήσεων με τουριστικά λεωφορεία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Απρίλιος 2021, 09:58

'Οι διεκδικήσεις της FedHATTA με στόχο τη στήριξη των επιχειρήσεων με τουριστικά λεωφορεία, οι οποίες έχουν υποστεί τεράστιο πλήγμα καθ'όλη τη διάρκεια της πανδημίας, δικαιώνονται', είπε ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης.


Την ικανοποίησή της εκφράσει η Ομοσπονδία FedHATTA για την υπογραφή  ΚΥΑ από το Υπουργείο Τουρισμού που δίνει οριστική λύση στο ζήτημα της επιδότησης των επιχειρήσεων που διαθέτουν τουριστικά λεωφορεία και έχουν πληγεί εξαιτίας της πανδημίας.

Ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, δήλωσε: “Οι διεκδικήσεις της FedHATTA με στόχο τη στήριξη των επιχειρήσεων με τουριστικά λεωφορεία, οι οποίες έχουν υποστεί τεράστιο πλήγμα καθ’όλη τη διάρκεια της πανδημίας, δικαιώνονται.

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε την στήριξη όλων των επιχειρήσεων του κλάδου μας, διεκδικώντας όχι απλώς την επιβίωση αλλά και ευνοϊκές συνθήκες για την επανεκκίνηση του έργου των τουριστικών γραφείων και του ελληνικού τουρισμού, με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης προς όλους τους συναδέλφους”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top