Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Η Xinjiang επενδύει 37 δισ. δολ. σε βασικά έργα πολιτισμού και τουρισμού το 2021

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Απρίλιος 2021, 10:19

Τα έργα στον τομέα του πολιτισμού και του τουρισμού αναμένεται να αυξήσουν τις επενδύσεις κατά 1,3 φορές περισσότερο από πέρυσι.


Η αυτόνομη περιφέρεια Xinjiang Uygur της βορειοδυτικής Κίνας έχει προγραμματίσει να επενδύσει περισσότερα από 240 δισ. γιουάν (36,8 δισ. δολ.) σε 350 βασικά έργα φέτος, ανέφεραν την περασμένη Τετάρτη οι τοπικές αρχές.

Ο αριθμός των έργων με επένδυση άνω του 1,5 δισ. γιουάν ανήλθε σε 205, αντιπροσωπεύοντας το 58,6% του συνόλου, δήλωσε ο Zhang Yongliang, αξιωματούχος του περιφερειακού οικονομικού σχεδιασμού, όπως αναφέρει το silkroadgreek.gr.

Τα έργα στον τομέα του πολιτισμού και του τουρισμού αναμένεται να αυξήσουν τις επενδύσεις κατά 1,3 φορές περισσότερο από πέρυσι, καθώς η περιοχή στοχεύει να προσελκύσει περισσότερους από 200 εκατομμύρια τουρίστες το 2021 και περισσότερους από 400 εκατομμύρια τουρίστες το 2025.

Ο Zhang σημείωσε επίσης ότι υπάρχει σημαντική αύξηση του αριθμού των νέων έργων υποδομής από τα προηγούμενα χρόνια και όπως επίσης και έντονη ανάπτυξη των έργων στις αναδυόμενες βιομηχανίες.

Η Xinjiang σημείωσε αύξηση των επενδύσεων παγίου ενεργητικού κατά 16,2% σε ετήσια βάση το 2020, 13,6 ποσοστιαίες μονάδες πάνω από τον εθνικό μέσο όρο, καθώς η περιοχή σημείωσε ραγδαίο ρυθμό ανάπτυξης, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top