Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Αναστολή πτήσεων και πακέτων διακοπών από την Jet2 έως τις 23 Ιουνίου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Απρίλιος 2021, 15:01

Όπου υπάρχουν πελάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν και επηρεάζονται από αλλαγές στο πρόγραμμα, η κράτηση αυτομάτως ακυρώνεται και θα αποζημιωθούν στο 100%.


Την αναστολή πτήσεων και πακέτων διακοπών από την Jet2 έως τουλάχιστον τις 23 Ιουνίου ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Steve Heapy. Ο τελευταίος επικαλέστηκε για την απόφαση την αβεβαιότητα που δημιουργείται από τις κυβερνητικές εξαγγελίες για την επανέναρξη των διεθνών ταξιδιών αναψυχής.

Ο κ. Heapy δήλωσε “εξαιρετικά απογοητευμένος από την έλλειψη σαφήνειας και λεπτομέρειας” στο κυβερνητικό σχέδιο και ως εκ τούτου με “βαριά καρδιά” έλαβε την απόφαση παράτασης της αναστολής πτήσεων έως τουλάχιστον τις 23 Ιουνίου. Και πρόσθεσε: “Όπου υπάρχουν πελάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν και επηρεάζονται από αλλαγές στο πρόγραμμα, αυτομάτως θα ακυρώσουμε την κράτησή τους και θα αποζημιωθούν στο 100%, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα έρθει σε επαφή μαζί τους ώστε να τους βοηθήσει να κλείσουν εκ νέου τις διακοπές τους για αργότερα μέσα στη χρονιά”.

Ο υπουργός Μεταφορών Grant Shapps δήλωσε ότι οι χώρες-προορισμοί για τους Βρετανούς ταξιδιώτες θα υπάγονται σε “πράσινη”, “πορτοκαλί” ή “κόκκινη” κατηγορία ανάλογα με την επικινδυνότητά τους ως προς τον κορωνοϊό, με διαφορετικό βαθμό περιορισμών για κάθε κατηγορία. Ωστόσο, το ποιες χώρες θα υπάγονται σε ποια κατηγορία δεν αναμένεται να ανακοινωθεί πριν από τις αρχές Μαΐου.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top