Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑναστολή πτήσεων και πακέτων διακοπών από την Jet2 έως τις 23 Ιουνίου
Αεροπορικές εταιρείες

Αναστολή πτήσεων και πακέτων διακοπών από την Jet2 έως τις 23 Ιουνίου

Όπου υπάρχουν πελάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν και επηρεάζονται από αλλαγές στο πρόγραμμα, η κράτηση αυτομάτως ακυρώνεται και θα αποζημιωθούν στο 100%.

Την αναστολή πτήσεων και πακέτων διακοπών από την Jet2 έως τουλάχιστον τις 23 Ιουνίου ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Steve Heapy. Ο τελευταίος επικαλέστηκε για την απόφαση την αβεβαιότητα που δημιουργείται από τις κυβερνητικές εξαγγελίες για την επανέναρξη των διεθνών ταξιδιών αναψυχής.

Ο κ. Heapy δήλωσε “εξαιρετικά απογοητευμένος από την έλλειψη σαφήνειας και λεπτομέρειας” στο κυβερνητικό σχέδιο και ως εκ τούτου με “βαριά καρδιά” έλαβε την απόφαση παράτασης της αναστολής πτήσεων έως τουλάχιστον τις 23 Ιουνίου. Και πρόσθεσε: “Όπου υπάρχουν πελάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν και επηρεάζονται από αλλαγές στο πρόγραμμα, αυτομάτως θα ακυρώσουμε την κράτησή τους και θα αποζημιωθούν στο 100%, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα έρθει σε επαφή μαζί τους ώστε να τους βοηθήσει να κλείσουν εκ νέου τις διακοπές τους για αργότερα μέσα στη χρονιά”.

Ο υπουργός Μεταφορών Grant Shapps δήλωσε ότι οι χώρες-προορισμοί για τους Βρετανούς ταξιδιώτες θα υπάγονται σε “πράσινη”, “πορτοκαλί” ή “κόκκινη” κατηγορία ανάλογα με την επικινδυνότητά τους ως προς τον κορωνοϊό, με διαφορετικό βαθμό περιορισμών για κάθε κατηγορία. Ωστόσο, το ποιες χώρες θα υπάγονται σε ποια κατηγορία δεν αναμένεται να ανακοινωθεί πριν από τις αρχές Μαΐου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024