Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροδρόμια

Ταχύτατη ανάκαμψη στην επιβατική κίνηση στο κινεζικό αεροδρόμιο της Shenzhen

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Απρίλιος 2021, 11:02

Τον Φεβρουάριο, τα αεροδρόμια της χώρας διαχειρίστηκαν περίπου 23,95 εκατ. επιβάτες, ένας αριθμός που είναι αυξημένος κατά 187,1% σε ετήσια βάση.


Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Shenzhen Bao’’an, ανακοίνωσε ταχύτατη ανάκαμψη στους ρυθμούς των επιβατών από τα τέλη Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, μετά τη βελτίωση της κατάστασης πρόληψης και ελέγχου της επιδημίας COVID-19 στην Κίνα, ανέφερε την Πέμπτη η Shanghai Securities News.

Όπβς αναφέρει το silkroadgreek.gr, τα στοιχεία έδειξαν ότι από την 1η Μαρτίου έως τις 21 Μαρτίου, η μέση ημερήσια ροή επιβατών στο αεροδρόμιο ανήλθε σε πάνω από 130.000 άτομα, με τον αριθμό να ξεπερνά τις 150.000 στις 19 Μαρτίου, επιστρέφοντας ουσιαστικά στο κανονικό επίπεδο της κίνησης πριν από την πανδημία του COVID-19.

Προς το παρόν, η Πολιτική Αεροπορία της Κίνας βρίσκεται σε καλό δρόμο ανάκαμψης από το πανδημικό σοκ του COVID-19. Τον Φεβρουάριο, τα αεροδρόμια της χώρας διαχειρίστηκαν περίπου 23,95 εκατ. επιβάτες, ένας αριθμός που είναι αυξημένος κατά 187,1% σε ετήσια βάση.

Πέρυσι, τα αεροδρόμια διαχειρίστηκαν συνολικά 420 εκατ. επιβάτες, αριθμός που αντιστοιχεί στο 63,3% σε σχέση με το 2019.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top