Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική εκπαίδευση

Διάλεξη του Δ. Καλαϊτζιδάκη (Grecotel) σε φοιτητές του Τμ. Τουρισμού του ΕΛΜΕΠΑ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Απρίλιος 2021, 12:51

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση με τους φοιτητές, όπου αναλύθηκαν οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί η Grecotel για την προώθηση των κρητικών προϊόντων, για τη λειτουργία και το ρόλο του αγροκτήματος AgrecoFarms στο Ρέθυμνο.


Μια ιδιαίτερη εμπειρία έζησαν οι φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Τουρισμού του ΕΛΜΕΠΑ (Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο), παρακολουθώντας τη διάλεξη του κ. Δημήτρη Καλαϊτζιδάκη, Director of Operations της Grecotel την περασμένη Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021.Το ενδιαφέρον των φοιτητών ήταν αμείωτο για 3 ώρες και 8 λεπτά, όπου ο κ. Καλαϊτζιδάκης μετέφερε την αγάπη του για τη δυναμική των τοπικών προϊόντων της Κρήτης και μύησε τους φοιτητές του ΕΛΜΕΠΑ στα μονοπάτια της ουσιαστικής και πρακτικής γνώσης.Ακολούθησε διαλογική συζήτηση με τους φοιτητές, όπου αναλύθηκαν οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί η Grecotel για την προώθηση των κρητικών προϊόντων, για τη λειτουργία και το ρόλο του αγροκτήματος AgrecoFarms στο Ρέθυμνο, ενώ έντονο ήταν το ενδιαφέρον των φοιτητών να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στην ξενοδοχειακή αλυσίδα της Grecotel.

H διάλεξη του κ. Καλαϊτζιδάκη ως επίσημου προσκεκλημένου, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος F&B management, που διδάσκει στο συγκεκριμένο τμήμα ο δρ. Γιώργος Τριανταφύλλου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top