Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιάλεξη του Δ. Καλαϊτζιδάκη (Grecotel) σε φοιτητές του Τμ. Τουρισμού του ΕΛΜΕΠΑ
Τουριστική εκπαίδευση

Διάλεξη του Δ. Καλαϊτζιδάκη (Grecotel) σε φοιτητές του Τμ. Τουρισμού του ΕΛΜΕΠΑ

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση με τους φοιτητές, όπου αναλύθηκαν οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί η Grecotel για την προώθηση των κρητικών προϊόντων, για τη λειτουργία και το ρόλο του αγροκτήματος AgrecoFarms στο Ρέθυμνο.

Μια ιδιαίτερη εμπειρία έζησαν οι φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Τουρισμού του ΕΛΜΕΠΑ (Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο), παρακολουθώντας τη διάλεξη του κ. Δημήτρη Καλαϊτζιδάκη, Director of Operations της Grecotel την περασμένη Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021.

Το ενδιαφέρον των φοιτητών ήταν αμείωτο για 3 ώρες και 8 λεπτά, όπου ο κ. Καλαϊτζιδάκης μετέφερε την αγάπη του για τη δυναμική των τοπικών προϊόντων της Κρήτης και μύησε τους φοιτητές του ΕΛΜΕΠΑ στα μονοπάτια της ουσιαστικής και πρακτικής γνώσης.

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση με τους φοιτητές, όπου αναλύθηκαν οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί η Grecotel για την προώθηση των κρητικών προϊόντων, για τη λειτουργία και το ρόλο του αγροκτήματος AgrecoFarms στο Ρέθυμνο, ενώ έντονο ήταν το ενδιαφέρον των φοιτητών να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στην ξενοδοχειακή αλυσίδα της Grecotel.

H διάλεξη του κ. Καλαϊτζιδάκη ως επίσημου προσκεκλημένου, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος F&B management, που διδάσκει στο συγκεκριμένο τμήμα ο δρ. Γιώργος Τριανταφύλλου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024