Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣήμερα ανακοινώνονται οι επιτυχόντες για την εξαγορά των ΚΑΕ

Σήμερα ανακοινώνονται οι επιτυχόντες για την εξαγορά των ΚΑΕ

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν στη διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος, από το σύμβουλο Ρricewaterhouse Coopers, οι εταιρίες και κοινοπραξίες έχουν προεπιλεχθεί και που διεκδικούν ποσοστό 40%-60% των Καταστημάτων Αφορολογήτων […]

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν στη διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος, από το σύμβουλο Ρricewaterhouse Coopers, οι εταιρίες και<...> κοινοπραξίες έχουν προεπιλεχθεί και που διεκδικούν ποσοστό 40%-60% των Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών (ΚΑΕ<.>).

Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα του τύπου, από τους εννέα ενδιαφερόμενους στη short list πέρασαν οι οκτώ. Αυτοί είναι ο αμερικάνικος επενδυτικός όμιλος Carlyle Group για το 60%, ο ελβετικός επενδυτικός όμιλος Αpax Ρartners, η ισπανική Αldeasa, η γαλλική Αelia (πρώην Saresco), η ιταλική SΑVΕ Αeroporto di Venezia Μarco Ρolo SpΑ, η βελγική Βelgian Sky Shops Ν.V, η Folli-Follie και η κοινοπραξία των εταιριών Γερμανός, Χόντος, με το venture capital "Global Capital Ιnvestors ΙΙ" και την Αlpha ΑΕ Συμμετοχών και Επενδύσεων.

Το data room, σύμφωνα και με δημοσιεύματα του τύπου, αναμένεται να ξεκινήσει στις 26 Μαΐου, ενώ οι δεσμευτικές προσφορές θα κατατεθούν στις 3 Ιουλίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024