Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Τουρισμού

Επίσκεψη του υπουργού Τουρισμού στη Μόσχα

Τατιάνα Ρόκου - 13 Απρίλιος 2021, 14:53

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Μόσχα, ο κ. Χάρης Θεοχάρης θα συναντήσει εκπροσώπους κορυφαίων τουριστικών Ομίλων και πρακτορείων από τη Ρωσία (Biblio Globus, Pegas, Ambotis, Coral, TUI), καθώς είναι μεγάλο το ενδιαφέρον για την επανεκκίνηση του τουρισμού στη χώρα μας.


Σειρά σημαντικών επαφών με εκπροσώπους κρατικών και ιδιωτικών φορέων από τον κλάδο του τουρισμού στη Ρωσία θα έχει ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, κατά την επίσκεψή του στη Μόσχα. Το ταξίδι του κ. Θεοχάρη στη ρωσική πρωτεύουσα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της περιοδείας του σε τουριστικές αγορές υψηλού ενδιαφέροντος για τον ελληνικό τουρισμό, ενόψει του επικείμενου ανοίγματος για το 2021.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των επαφών που θα έχει ο υπουργός Τουρισμού στη Μόσχα έχει ως εξής:

Το απόγευμα της Τετάρτης, 14 Απριλίου, ο υπουργός Τουρισμού θα παραστεί στα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ITAR-TASS, στο πλαίσιο του έτους ιστορίας Ελλάδας-Ρωσίας.

Την επόμενη ημέρα, 15 Απριλίου, ο κ. Θεοχάρης θα έχει επίσημες συναντήσεις με την Zarina Doguzova, επικεφαλής του Federal Agency for Tourism (Rostourism) και τον υφυπουργό Μεταφορών Dmitriy Zverev.

Κοινό αντικείμενο συζήτησης σε όλες τις συναντήσεις είναι θέματα που αφορούν στον τουρισμό, στους κανόνες και στα πρωτόκολλα για το άνοιγμα της αγοράς και των συνόρων, αλλά και στην περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, ιδιαίτερα στον τουριστικό τομέα.

Την Παρασκευή, 16 Απριλίου, ο κ. Θεοχάρης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Christofor Alexandrovich Konstantinidi, αναπλ. επικεφαλής του τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού και Εθνικής Πολιτικής της Κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, καθώς επίσης και με τον κ. Δημήτρη Σαρακιανίδη, επίτιμο πρόξενο της Ελλάδας στο Σότσι και με τον α’ αντιπρόεδρο της Ρωσικής Γεωγραφικής Εταιρείας Nikolay Kasimov.

Κατά την παραμονή του στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, ο υπουργός Τουρισμού θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρόξενο στη Μόσχα, με Έλληνες ομογενείς, Ρώσους αξιωματούχους και επενδυτές, με τον Έλληνα προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κ. Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και με τον ιδιοκτήτη της ομάδας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Μόσχα, ο κ. Θεοχάρης θα συναντήσει εκπροσώπους κορυφαίων τουριστικών Ομίλων και πρακτορείων από τη Ρωσία (Mouzenidis Travel, TEZ TOUR, Biblio Globus, Pegas, Ambotis, Coral, TUI), καθώς είναι μεγάλο το ενδιαφέρον για την επανεκκίνηση του τουρισμού μετά και το περυσινό επιτυχημένο άνοιγμα της αγοράς στη χώρα μας.

Το ταξίδι του υπουργού Τουρισμού στη Μόσχα έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων ρωσικών δημοσιογραφικών δικτύων. Ο κ. Θεοχάρης θα παραχωρήσει συνεντεύξεις στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά και ειδησεογραφικά δίκτυα της Ρωσίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top