Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Το Ισραήλ 'ανοίγει' για τους πρώτους (εμβολιασμένους) τουρίστες τον Μάιο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Απρίλιος 2021, 12:42

Ανακοίνωση που εκδόθηκε από τα Υπουργεία Υγείας και Τουρισμού ανέφερε ότι ένας 'περιορισμένος αριθμός γκρουπ θα αρχίσουν να φθάνουν στις 23 Μαΐου' κατά την αρχική φάση του σχεδίου.


Το Ισραήλ θα ξεκινήσει να επιτρέπει την περιορισμένη είσοδο γκρουπ εμβολιασμένων τουριστών τον επόμενο μήνα καθώς η δική του εκστρατεία ανοσοποίησης έχει μειώσει σημαντικά τα κρούσματα COVID-19, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα, αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ.

Όλοι οι ξένοι επισκέπτες θα πρέπει να επιδείξουν αρνητικό τεστ PCR πριν επιβιβαστούν σε πτήση προς το Ισραήλ και ιολογικό τεστ για να αποδείξουν τον εμβολιασμό τους κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν κοντά στο Τελ Αβίβ.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τα Υπουργεία Υγείας και Τουρισμού ανέφερε ότι ένας “περιορισμένος αριθμός γκρουπ θα αρχίσουν να φθάνουν στις 23 Μαΐου” κατά την αρχική φάση του σχεδίου. Σε επόμενη φάση, η είσοδος των γκρουπ θα διευρυνθεί ενώ θα επιτραπεί να εισέλθουν στη χώρα και μεμονωμένοι ταξιδιώτες, με την υγειονομική κατάσταση στο Ισραήλ να είναι αυτή που θα καθορίσει το χρονοδιάγραμμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Πριν από ένα μήνα το Ισραήλ ξεκίνησε να “ανοίγει” την οικονομία του χάρη σε μια πρωτοφανή εκστρατεία εμβολιασμού, στο πλαίσιο του οποίου περίπου 5 εκατ. από τα 9,3 εκατ. κατοίκων της χώρας έχουν ήδη λάβει και τις δύο δόσεις εμβολίων κατά της COVID-19.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top