Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Cove Paros ανοίγει στην Πάρο τον Ιούνιο
Ξενοδοχεία

Το Cove Paros ανοίγει στην Πάρο τον Ιούνιο

Η νέα πρόταση της Πάρου σε απόσταση αναπνοής από την Νάουσα. Εμπνευσμένα γαστρονομικά concepts από τους Γκίκα Ξενάκη και Βασίλη Κυρίτση.

Το Cove Paros ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Ιούνιο του 2021 και να υποδεχθεί τους επισκέπτες στην Πάρο, έπειτα από μια απαιτητική χρονιά για τον τομέα του τουρισμού.

Ο αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός ξανασυστήνεται μέσα από το Cove Paros, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη Νάουσα. Ένα boutique ξενοδοχείο που ξεχωρίζει για την minimal αισθητική του και για την αιγαιοπελαγίτικη αύρα που αποπνέει στον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή της άφιξής του. Ο θαλασσινός αέρας, η μαγευτική θέα στο Αιγαίο, η ηρεμία και η αίσθηση της ιδιωτικότητας σε απόλυτη αρμονία με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και παροχές του ξενοδοχείου, που βρίσκεται πάνω στην παραλία των Αγίων Αναργύρων. Η οργανωμένη παραλία του, είναι ανοιχτή για εξωτερικούς επισκέπτες, προσφέροντας ξεχωριστές στιγμές σε όσους επιθυμούν να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους μέρες σε έναν όμορφο, ατμοσφαιρικό χώρο.

Χτισμένο σε κυκλαδίτικους τόνους και με τις θερμές αποχρώσεις να επικρατούν, τον σχεδιασμό του Cove Paros επιμελήθηκε το αρχιτεκτονικό γραφείο eDje. Οι καθαρές γραμμές, τα γήινα υλικά και οι λεπτομέρειες που εναρμονίζονται με το φυσικό περιβάλλον του ξενοδοχείου, δημιουργούν το απόλυτο καταφύγιο χαλάρωσης. H minimal αισθητική επικρατεί στις 45 κομψές σουίτες, με φόντο την κυκλαδίτικη αύρα του νησιού, τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του και υπηρεσίες που εγγυώνται μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Cove Signature Suites, μια συλλογή από 5 σουίτες με πρωτοποριακή αισθητική, στις οποίες ο εξωτερικός χώρος αποτελεί συνέχεια του εσωτερικού, σε ατμόσφαιρα απόλυτης ιδιωτικότητας και high-end παροχών. Οι σουίτες διαθέτουν επίσης ιδιωτικές πισίνες, ενώ είναι ιδανικές τόσο για οικογενειακές διακοπές, όσο και για μια lifestyle καλοκαιρινή απόδραση.

Τη γαστρονομική πρόταση του ξενοδοχείου έχει επιμεληθεί ο κ. Γκίκας Ξενάκης, λάτρης και δημιουργός της νέας ελληνικής κουζίνας, βραβευμένος με Χρυσούς Σκούφους και Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας για το εστιατόριο “Aleria” και αναγνωρισμένος ως Σεφ της Χρονιάς για το 2020 σύμφωνα με τον διεθνή γαστρονομικό οδηγό Gault & Millau. Φέτος το καλοκαίρι, ρίχνει αγκυροβόλιο στη Νάουσα, συστήνοντας το εστιατόριο “Raδa”, όπου τολμάει να επαναπροσδιορίσει την νησιωτική γαστρονομική παράδοση, τιμώντας τις πρώτες ύλες, και τους θησαυρούς της κυκλαδίτικης γης. Το εστιατόριο βρίσκεται επάνω στην παραλία και υπόσχεται ένα αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο των καλοκαιρινών γεύσεων, τόσο τις μεσημεριανές όσο και τις βραδινές ώρες. Συμπληρώνοντας το μοναδικό αυτό κολλάζ εμπειριών, ο κ. Βασίλης Κυρίτσης, συνιδιοκτήτης και bartender του κορυφαίου The Clumsies, καταφθάνει στην Πάρο με ένα custom made μενού και προτάσεις σε signature cocktails και premium spirits, σπιτικά υλικά, virgin cocktails και χυμούς, με φόντο το ηλιοβασίλεμα των Κυκλάδων.

“Ανυπομονούμε όλοι πολύ για τη φετινή σεζόν στο νησί“ δήλωσε σχετικά η κα Γιούλη Παπαϊωάννου, ιδιοκτήτρια του Cove Paros. “Η αρχιτεκτονική αισθητική και οι αξίες που χαρακτηρίζουν ολόκληρη την ομάδα του Cove Paros έρχονται σε απόλυτη αρμονία με τη ζεστή ατμόσφαιρα, την φιλόξενη διάθεση και την αγάπη για το νησί της Πάρου και τις παραδόσεις του. Ένας boutique προορισμός που στόχο έχει να συστήσει την αυθεντική τοπική κοινότητα σε high profile επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Μια αξεπέραστη εμπειρία σε ένα από τα ωραιότερα ελληνικά νησιά, που σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα για τον ελληνικό τουρισμό, έπειτα από την απαιτητική προηγούμενη σεζόν”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024