Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο Travel Guide συνεχίζει το ταξίδι στο Μεξικό
Προορισμός

Το Travel Guide συνεχίζει το ταξίδι στο Μεξικό

Η πιο τουριστική πλευρά του Μεξικού, η δημοφιλής Riviera Maya έρχεται με δεύτερο αφιέρωμα στο Travel Guide.

Ο Θάνος Παπαδημητρίου, με την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού του Μεξικού (visitmexico.com), και της Air Europa ξεναγεί τους τηλεθεατές στο Νο1 προορισμό κρουαζιερόπλοιων στο Μεξικό, στο τροπικό νησί Cozumel που ξεχωρίζει για τις παραλίες, την υποθαλάσσια ζωή του και το μοναδικό Pueblo del Maiz, το χωριό του “καλαμποκιού”, ένα ζωντανό και ανοιχτό μουσείο αφιερωμένο στη ζωή και την ιστορία των Μάγια.

Το ταξίδι συνεχίζεται στο τουριστικό θέρετρο Playa del Carmen, το αγαπημένο των Ευρωπαίων με τα μπαρ και τα εστιατόρια να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα. Λίγο έξω από την Playa del Carmen γνωρίζουμε το μεξικάνικο φαινόμενο “Cenote”,  μικρές δεξαμενές με φυσικό νερό, που συνδέονται με υπόγεια ποτάμια.

Θαυμάζουμε μερικές από τις ομορφότερες πόλεις του Μεξικού, όπως τη Merida, το Valladolid και το Isamal γνήσιες εκπρόσωποι της αποικιοκρατικής περιόδου και η εκπομπή παρουσιάζει “για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση” το μυστήριο και τη μεγαλοπρέπεια της αρχαίας πόλης Chichén Itzá με τις επιβλητικές πυραμίδες της. Τέλος, ταξίδι στο Μεξικό δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς τεκίλα, chili con carne, αλλά και αυθεντικά churros.

Το επεισόδιο θα μεταδοθεί το Σάββατο 17 Απριλίου στις 19:30 στο Action24 (και την Κυριακή 18 Απριλίου στις 19:30 ταξίδι σε Άγιο Δομίνικο και Νέα Υόρκη).

Ακόμη, η εκπομπή προβάλλεται πανελλαδικά μέσω Cosmote TV και Nova & Web TV – και σε αναμετάδοση από 15 τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024