Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Ο Όμιλος Atlantica Hotels & Resorts αναλάβει τη φιλοξενία του πληρώματος του 'Odyssey of the Seas'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Απρίλιος 2021, 14:11

Τα ξενοδοχεία Atlantica Miramare, Atlantica Bay και Atlantica Oasis θα φιλοξενήσουν μέχρι και 900 άτομα από το πλήρωμα του κρουαζιερόπλοιου για τις ανάγκες προετοιμασίας του πληρώματος πριν την έναρξη των δρομολογίων.


Ο Όμιλος Atlantica Hotels & Resorts σε συνεργασία με την εταιρεία Hull Blyth Araouzos Ltd ανακοινώνει ότι έχει αναλάβει την φιλοξενία του πληρώματος της εταιρείας Royal Caribbean International για το κρουαζιερόπλοιο “Odyssey of the Seas” στην Κύπρο.


Το Atlantica Bay.

Τα ξενοδοχεία Atlantica Miramare, Atlantica Bay και Atlantica Oasis στη Λεμεσό, θα φιλοξενήσουν μέχρι και 900 άτομα από το πλήρωμα του κρουαζιερόπλοιου για τις ανάγκες προετοιμασίας του πληρώματος πριν την έναρξη των δρομολογίων.


Το Atlantica Oasis.

Ο Όμιλος Atlantica θα καλύψει όλες τις ανάγκες του πληρώματος όσο αφορά σε διαμονή και γεύματα, ακολουθώντας πιστά όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται από την κυβέρνηση κατά της πανδημίας. Η εταιρεία Atlantica Hotels and Resorts πληροί όλα τα κριτήρια της κυβέρνησης και έχει ήδη αναπτύξει ολοκληρωμένο σχέδιο πρόληψης, ετοιμότητας και αντιμετώπισης του ιού COVID-19, όπως και πρότυπες λειτουργικές διαδικασίες, με κύριο στόχο την ασφάλεια και υγεία των πελατών, εργαζομένων, και προμηθευτών της.

Η εταιρεία Atlantica Hotels & Resorts, είναι η μοναδική κυπριακή ξενοδοχειακή εταιρεία, μέλος του TUI Group, όπου δραστηριοποιείται σε Κύπρο, Ελλάδα και Αίγυπτο με σύνολο 49 ξενοδοχειακών μονάδων.
Στη φωτογραφία, άποψη του Atlantica Miramare.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top