Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική πολιτική

Η Αττική στο επίκεντρο της επόμενης μέρας στον τουρισμό

Τατιάνα Ρόκου - 19 Απρίλιος 2021, 14:47

Στην ανοιχτή συζήτηση θα ακουστούν απόψεις από ακαδημαϊκούς του τουρισμού, εκπροσώπους τουριστικών φορέων, καθώς και από επαγγελματίες του κλάδου, για τις προοπτικές και τη διαδικασία ομαλής μετάβασης στο άνοιγμα της τουριστικής αγοράς.


Η Δράση για την Ανάπτυξη στον Τουρισμό και την Τουριστική Εκπαίδευση (ΔΡΑΤΤΕ), διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση το Σάββατο στις 24 Απριλίου 2021 και ώρες 20.00-22:30, με θέμα “Η επόμενη μέρα στον τουρισμό: Στο επίκεντρο η Αττική”.

Στην ανοιχτή συζήτηση θα ακουστούν απόψεις από ακαδημαϊκούς του τουρισμού, εκπροσώπους τουριστικών φορέων, καθώς και από επαγγελματίες του κλάδου, για τις προοπτικές και τη διαδικασία ομαλής μετάβασης στο άνοιγμα της τουριστικής αγοράς, τις νέες διεθνείς τουριστικές τάσεις, την ενίσχυση της τουριστικής ζήτησης στην Αττική, τα επιμέρους υγειονομικά θέματα, καθώς και για τις νέες αναπτυξιακές προτάσεις - προκλήσεις στον τουρισμό.

Στόχος είναι να τεθούν σε ανοιχτό προβληματισμό καίρια ζητήματα της τουριστικής λειτουργίας και να προταθούν εφικτές λύσεις για την χώρα και ειδικότερα την Αττική, εν όψει της έναρξης μιας ακόμα ιδιαίτερης τουριστικής περιόδου του έτους 2021.

Συμμετέχουν με εισηγήσεις τους οι κ.κ. Δημήτρης Λαλούμης, πρόεδρος ΔΡΑΤΤΕ – καθηγητής, πρόεδρος Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Κωνσταντίνος Μαρινάκος, καθηγητής Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, πρόεδρος Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου, Ελένη Δημοπούλου, πρώην εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλός Τουρισμού στην Περιφέρεια Αττικής, εκπρόσωπος του προεδρείου της EΞΑΑΑ, Μαρία Κλαδάκη, πρόεδρος της Ένωσης των Ξενοδόχων της Ύδρας, Σταύρος Καλαμάκης, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας, Κρίτων Πιπέρας, πρόεδρος του Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών και Παναγιώτης Λαδάς, μάνατζερ της ON.Marketing Growth Agency.

Τη συζήτηση συντονίζει η δημοσιογράφος του Travel Daily News, κα Βίκυ Καρατζαβέλου και ο Δημήτρης Κομένι, υπεύθυνος Τουριστικής Ανάπτυξης της AlterView.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top