Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Mindhaus στρατηγικός συνεργάτης επικοινωνίας του 5άστερου Elivi Skiathos
Ξενοδοχία

Η Mindhaus στρατηγικός συνεργάτης επικοινωνίας του 5άστερου Elivi Skiathos

Το Elivi Skiathos που πρόσφατα αναγνωρίστηκε από τη βρετανική εφημερίδα 'Telegraph' ως ένα από τα έξι καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης, αναπτύσσεται ως συνέχεια του ιστορικού Ξενία Σκιάθου, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε τέσσερις από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού (Κουκουναριές, Αμπελάκια, Μεγάλη και Μικρή Μπανάνα).

Η Mindhaus, εταιρεία στρατηγικής τουριστικού marketing και μέλος της V+O Greece ανακοινώνει τη συνεργασία της με το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα 5* Elivi Skiathos, στις Κουκουναριές Σκιάθου.

Συγκεκριμένα, η Mindhaus αναλαμβάνει τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό και τη διαχείριση της στρατηγικής επικοινωνίας του ξενοδοχείου και της επένδυσης, καθώς και την ανάπτυξη ουσιαστικών σχέσεων με εταίρους, φορείς και μέσα ενημέρωσης σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, διαμορφώνοντας πλάνο στρατηγικών ενεργειών σε επιλεγμένα κανάλια, και παρέχοντας συμβουλευτική και υλοποίηση media relations.

Το Elivi Skiathos που πρόσφατα αναγνωρίστηκε από τη βρετανική εφημερίδα “Telegraph” ως ένα από τα έξι καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης, αναπτύσσεται σε ένα περιβάλλον μοναδικής περιβαλλοντικής αξίας ως συνέχεια του ιστορικού Ξενία Σκιάθου, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε τέσσερις από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού (Κουκουναριές, Αμπελάκια, Μεγάλη και Μικρή Μπανάνα).

Πρόκειται για ένα 5* beachfront resort, δυναμικότητας 161 δωματίων που αναπτύσσεται σε 3 συγκροτήματα και σε έκταση 200 στρεμμάτων. Με απεριόριστη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, αειφόρο ενεργειακό σχεδιασμό, ήπια δόμηση, υψηλή γαστρονομία και όντας πλήρως ενταγμένο στο φυσικό περιβάλλον, το Elivi Skiathos αποτελεί την επιτομή της ιδιωτικής πολυτέλειας και του πιο ανατρεπτικού ελληνικού hospitality. Με απόλυτο σεβασμό στη φυσιογνωμία του ξενοδοχείου-ορόσημου, αλλά και με φρέσκια προσέγγιση στην εμπειρία της φιλοξενίας, το ELIVI SKIATHOS ενισχύει την κατοχύρωση της Σκιάθου ως κορυφαίου προορισμού στη συνείδηση Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.

Η κα Βιβή Ναθαναηλίδου, Managing Director του Elivi Skiathos, δηλώνει για τη συνεργασία: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τη Mindhaus μέσω της οποίας η φιλοσοφία, οι δράσεις και η παρουσία μας θα ταξιδέψουν πιο δυναμικά στην ελληνική και διεθνή αγορά. Σε μια τόσο ιδιαίτερη συγκυρία για την εθνική και παγκόσμια οικονομία δηλώνουμε παρόντες και πανέτοιμοι να υποδεχτούμε τους επισκέπτες μας για την καλοκαιρινή περίοδο του 2021”.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο κ. Θεόφιλος Κυρατσούλης, γενικός διευθυντής της Mindhaus, δήλωσε: “Στις μέρες μας ολοένα και περισσότεροι επισκέπτες επιθυμούν να κάνουν διακοπές με περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο και να αφήσουν το θετικό αποτύπωμά τους στις τοπικές κοινωνίες που τους υποδέχονται. Σε αυτό το πλαίσιο αναλαμβάνουμε να αναδείξουμε την υψηλή προστιθέμενη αξία του Elivi Skiathos και της επένδυσης, τόσο ως ένα brand πολυτελούς φιλοξενίας όσο και ως ένα έργο που θα συμβάλει σημαντικά στην τοπική ανάπτυξη της Σκιάθου και της Θεσσαλίας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024