Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Smartwings ξεκινά πτήσεις από Πολωνία προς ελληνικούς προορισμούς
Αεροπορικές εταιρείες

Η Smartwings ξεκινά πτήσεις από Πολωνία προς ελληνικούς προορισμούς

Η Smartwings θα παρέχει charter και τακτικές υπηρεσίες σε προορισμούς προς την Ελλάδα (Ρόδος, Κως, Χανιά Ηράκλειο, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Καλαμάτα, Ζάκυνθος).

Η αεροπορική εταιρεία Smartwings (που δραστηριοποιείται στην πολωνική αγορά εδώ και 14 χρόνια και είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους πτήσεων charter) θα προσφέρει πτήσεις από 6 αεροδρόμια της Πολωνίας (Βαρσοβία, Κατοβίτσε, Γκντανσκ, Πόζναν, Κρακοβία, Βρότσλαβ) σε 28 προορισμούς, κυρίως στη Μεσόγειο, κατά τη θερινή περίοδο του 2021. Η Smartwings θα εκτελεί έως και 80 πτήσεις (με επιστροφή) την εβδομάδα. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί αυτήν τη στιγμή πτήσεις από την Πολωνία (Βαρσοβία και Κατοβίτσε) προς τις Καναρίους Νήσους (Τενερίφη και Φουερτεβεντούρα), Μαδέιρα και Μάρσα Αλάμ (Αίγυπτος).

Η Smartwings θα παρέχει charter και τακτικές υπηρεσίες σε 28 προορισμούς προς την Ελλάδα (Ρόδος, Κως, Χανιά Ηράκλειο, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Καλαμάτα, Ζάκυνθος), Ισπανία (Μάλαγα, Βαρκελώνη, Αλμερία, Κανάριοι Νήσοι – Φουερτεβεντούρα και Γκραν Κανάρια), Ιταλία (Όλμπια, Κατάνια), Βουλγαρία (Μπουργκάς, Βάρνα), Κροατία (Σπλιτ, Ντουμπρόβνικ), Τουρκία (Σμύρνη, Αττάλεια, Μπορντούμ, Νταλαμάν), Μαδέιρα (Φουντσάλ), Αίγυπτος (Μάρσα Αλάμ), Τυνησία (Ενφίντα); και Αλβανία (Τίρανα), με τακτικές γραμμές προς 9 από αυτούς τους προορισμούς.

Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια πτήσεων για τακτικές γραμμές Smartwings στον ιστότοπο της εταιρείας ή από ταξιδιωτικούς πράκτορες. Μαζί με τα εισιτήρια πτήσης τους, οι πελάτες μπορούν επίσης να αγοράσουν ταξιδιωτική ασφάλιση στον ιστότοπο Smartwings, συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης για τη νόσο COVID-19. Η επανάληψη της εναέριας κυκλοφορίας εξαρτάται από τους ισχύοντες ταξιδιωτικούς περιορισμούς που επιβάλλονται από τις αντίστοιχες χώρες σε σχέση με την κατάσταση της υγείας.

Τακτικές πτήσεις

  • Από Βαρσοβία: Μάλαγα, Βαρκελώνη, Καλαμάτα, Κως, Χανιά, Σπλιτ, Ντουμπρόβνικ, Μπουργκάς, Κατάνια
  • Από Κατοβίτσε: Βαρκελώνη, Χανιά, Σπλιτ, Ντουμπρόβνικ, Μπουργκάς, Κατάνια

Κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, η Smartwings σχεδιάζει να εκτελεί πτήσεις όχι μόνο από πολωνικά αεροδρόμια αλλά και από τους κόμβους της στην Τσεχική Δημοκρατία, τη Σλοβακία, την Ουγγαρία, τη Γαλλία και τις Καναρίους Νήσους.

Σημειώνεται ότι ο Όμιλος Smartwings υιοθέτησε αυστηρά μέτρα για την ασφάλεια της υγείας στα αεροσκάφη του κατά την έναρξη της πανδημίας COVID-19. Τα αεροπλάνα Smartwings Group είναι εξοπλισμένα με φίλτρα αέρα HEPA που συλλαμβάνουν το 99,97% των ιών και των βακτηρίων. Πριν και μετά από κάθε πτήση, το εσωτερικό κάθε αεροσκάφους υποβάλλεται σε διεξοδική διαδικασία απολύμανσης σύμφωνα με τα πιο αυστηρά πρότυπα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024