Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Online booking

Το Trip.com Group στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 22 Απρίλιος 2021, 11:55

Η Trip.com Group σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα καθαρά έσοδα από τη εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ για να χρηματοδοτήσει την επέκταση των ταξιδιωτικών προσφορών 'μίας στάσης' και να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών, να επενδύσει σε τεχνολογία για να ενισχύσει την κορυφαία θέση της στην αγορά με νέα προϊόντα και υπηρεσίες.


Το Trip.com Group, ένας παγκόσμιος πάροχος ταξιδιωτικών υπηρεσιών που εδρεύει στη Σαγκάη, εισήχθη στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ τη Δευτέρα 19 Απριλίου, με κωδικό μετοχών 9961.HK.

Όπως αναφέρει το silkroadgreek.gr, κατά τη διάρκεια της Δευτέρας, πρώητης μέρας της διαπραγμάτευσης οι μετοχές της εταιρείας άνοιξαν στα 281 δολ. Χονγκ Κονγκ (περίπου 36,16 δολ. ΗΠΑ), από την τιμή προσφοράς που ήταν τα 268 δολάρια Χονγκ Κονγκ.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1999 και εισήχθη στο NASDAQ το 2003. Ο Όμιλος Trip.com έχει επεκτείνει την παγκόσμια παρουσία του τις τελευταίες δύο δεκαετίες για να γίνει ένας από τους κορυφαίους παρόχους ταξιδιωτικών υπηρεσιών στον κόσμο.

Η Jane Sun, διευθύνων σύμβουλος του Trip.com Group, δήλωσε στην τελετή εισαγωγής της εταιρείας στη Σαγκάη ότι, επειδή είναι διπλά εισηγμένη και στο NASDAQ αλλά και στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ, η εταιρεία είναι σε θέση να έχει μια πραγματικά παγκόσμια προσφορά που αντανακλά καλύτερα τη διεθνή της παρουσία και προοπτικές της. Πρόσθεσε ότι η εταιρεία προσβλέπει σε ένα παγκόσμιο ταξίδι αναβίωσης στο κοντινό μέλλον.

Η Trip.com Group ανέφερε σε δελτίο Τύπου της ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα καθαρά έσοδα από τη εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ για να χρηματοδοτήσει την επέκταση των ταξιδιωτικών προσφορών “μίας στάσης” και να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών, να επενδύσει σε τεχνολογία για να ενισχύσει την κορυφαία θέση της στην αγορά με νέα προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και να ενδυναμώσει τα κεφάλαια κίνησης της όπως επίσης διάφορους άλλους εταιρικούς της σκοπούς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top