Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές πτήσεις

Η Ryanair εγκαινιάζει τρεις νέες πτήσεις προς Σαντορίνη, Κω και Κέρκυρα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 22 Απρίλιος 2021, 14:29

Η αεροπορική εταιρεία ξεκινά, μεταξύ άλλων, δύο πτήσεις την εβδομάδα από το Manchester προς τη Σαντορίνη και εβδομαδιαίες πτήσεις από το Liverpool προς την Κω και από το Teeside προς την Κέρκυρα.


Η Ryanair ανακοίνωσε τρεις νέες πτήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, από το Liverpool, το Manchester και το Teesside, καθώς και αυξημένο αριθμό πτήσεων από το Λονδίνο και το Manchester προς μια σειρά δημοφιλών ελληνικών προορισμών, όπως τα Χανιά, η Κέρκυρα, η Κως, η Ρόδος και η Σαντορίνη. Τα νέα δρομολόγια και οι επιπλέον συχνότητες θα ξεκινήσουν από τον Ιούλιο, στο πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος της Ryanair “UK Summer 2021”.

Η αεροπορική εταιρεία ξεκινά, μεταξύ άλλων, δύο πτήσεις την εβδομάδα από το Manchester προς τη Σαντορίνη και εβδομαδιαίες πτήσεις από το Liverpool προς την Κω και από το Teeside προς την Κέρκυρα.

Νέα δρομολόγια

Εβδομαδιαίες πτήσεις

Manchester – Σαντορίνη

2

Liverpool – Κως

1

Teesside – Κέρκυρα

1

Αυξημένα δρομολόγια

Εβδομαδιαίες πτήσεις

Manchester – Χανιά

3 (+1)

Manchester – Ρόδος

4 (+1)

London Stansted – Ρόδος

6 (+3)


Ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair, Jason McGuinness, δήλωσε: “Καθώς τα προγράμματα διάθεσης εμβολιασμού συνεχίζονται τους επόμενους μήνες, η εναέρια κυκλοφορία θα αυξηθεί και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τρία νέα δρομολόγια και επιπλέον πτήσεις που συνδέουν το Ηνωμένο Βασίλειο με μια σειρά από δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς.

Έχοντας υπόψη ότι οι περιορισμοί λόγω COVID-19 αλλάζουν τακτικά, οι πελάτες μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση για τις πτήσεις τους γνωρίζοντας ότι εάν πρέπει να αναβάλουν ή να αλλάξουν τις ημερομηνίες ταξιδιού τους, μπορούν να το κάνουν έως και δύο φορές, με μηδενική χρέωση αλλαγής έως το τέλος Οκτωβρίου 2021”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top