Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ημερίδες

Online ημερίδα για την προώθηση των κρητικών προϊόντων σε κρητικά ξενοδοχεία και δίκτια διανομής

Βίκυ Καραντζαβέλου - 22 Απρίλιος 2021, 15:38

Στις επιμέρους θεματικές ενότητες της ημερίδας εξειδικευμένοι στον τομέα τους ομιλητές αναφέρθηκαν στις προϋποθέσεις εισόδου των κρητικών προϊόντων στα ξενοδοχεία, την πιστοποίηση των αγροτικών προϊόντων και στα οφέλη για παράγωγους και ξενοδόχους, καθώς και στο ρόλο της γαστρονομίας στην τουριστική εμπειρία.


Με ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι συμμετέχοντες στο 9ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής τη διαδικτυακή ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Απριλίου.

Στην ημερίδα απηύθυναν χαιρετισμό ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο γενικός γραμματέας Τουρισμού κ. Δημήτρης Φραγκάκης και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Κωσταντίνος Μίχαλος.

Στις επιμέρους θεματικές ενότητες της ημερίδας συμμετείχαν αξιόλογοι και εξειδικευμένοι στον τομέα τους ομιλητές, οι οποίοι αναφέρθηκαν στις προϋποθέσεις εισόδου των κρητικών προϊόντων στα ξενοδοχεία, την πιστοποίηση των αγροτικών προϊόντων και στα οφέλη για παράγωγους και ξενοδόχους, καθώς και στο ρόλο της γαστρονομίας στην τουριστική εμπειρία.Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι ομιλίες ανθρώπων, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει τα προηγούμενα χρόνια στο φόρουμ και αναφέρθηκαν στην προσωπική τους εμπειρία και όσα έχουν αποκομίσει από τη συνεργασία που έχουν πλέον “χτίσει” με τα κρητικά ξενοδοχεία.

Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά φέτος το Παγκρήτιο Φόρουμ θα διεξαχθεί διαδικτυακά το Σάββατο 24 Απριλίου 2021 προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες, λόγω COVID-19. Με πολύ απλές διαδικασίες και καθοδήγηση από τους διοργανωτές, όσοι έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή θα μπορούν από το σπίτι ή το γραφείο τους να “συναντηθούν” μέσω υπολογιστή και να συζητήσουν για τα προϊόντα που παράγουν ή ενδιαφέρονται να αγοράσουν, αντίστοιχα.

Διοργανωτές του 9ου Παγκρήτιου Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής, καθώς και της ημερίδας, είναι τέσσερα Επιμελητήρια Κρήτης, το Παράρτημα Κρήτης του ΓΕΩΤΕΕ, οι Ενώσεις Ξενοδόχων Κρήτης και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top