Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήOnline ημερίδα για την προώθηση των κρητικών προϊόντων σε κρητικά ξενοδοχεία και δίκτια διανομής
Ημερίδες

Online ημερίδα για την προώθηση των κρητικών προϊόντων σε κρητικά ξενοδοχεία και δίκτια διανομής

Στις επιμέρους θεματικές ενότητες της ημερίδας εξειδικευμένοι στον τομέα τους ομιλητές αναφέρθηκαν στις προϋποθέσεις εισόδου των κρητικών προϊόντων στα ξενοδοχεία, την πιστοποίηση των αγροτικών προϊόντων και στα οφέλη για παράγωγους και ξενοδόχους, καθώς και στο ρόλο της γαστρονομίας στην τουριστική εμπειρία.

Με ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι συμμετέχοντες στο 9ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής τη διαδικτυακή ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Απριλίου.

Στην ημερίδα απηύθυναν χαιρετισμό ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο γενικός γραμματέας Τουρισμού κ. Δημήτρης Φραγκάκης και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Κωσταντίνος Μίχαλος.

Στις επιμέρους θεματικές ενότητες της ημερίδας συμμετείχαν αξιόλογοι και εξειδικευμένοι στον τομέα τους ομιλητές, οι οποίοι αναφέρθηκαν στις προϋποθέσεις εισόδου των κρητικών προϊόντων στα ξενοδοχεία, την πιστοποίηση των αγροτικών προϊόντων και στα οφέλη για παράγωγους και ξενοδόχους, καθώς και στο ρόλο της γαστρονομίας στην τουριστική εμπειρία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι ομιλίες ανθρώπων, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει τα προηγούμενα χρόνια στο φόρουμ και αναφέρθηκαν στην προσωπική τους εμπειρία και όσα έχουν αποκομίσει από τη συνεργασία που έχουν πλέον “χτίσει” με τα κρητικά ξενοδοχεία.

Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά φέτος το Παγκρήτιο Φόρουμ θα διεξαχθεί διαδικτυακά το Σάββατο 24 Απριλίου 2021 προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες, λόγω COVID-19. Με πολύ απλές διαδικασίες και καθοδήγηση από τους διοργανωτές, όσοι έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή θα μπορούν από το σπίτι ή το γραφείο τους να “συναντηθούν” μέσω υπολογιστή και να συζητήσουν για τα προϊόντα που παράγουν ή ενδιαφέρονται να αγοράσουν, αντίστοιχα.

Διοργανωτές του 9ου Παγκρήτιου Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής, καθώς και της ημερίδας, είναι τέσσερα Επιμελητήρια Κρήτης, το Παράρτημα Κρήτης του ΓΕΩΤΕΕ, οι Ενώσεις Ξενοδόχων Κρήτης και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024