Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Επίσκεψη της υφυπουργού Τουρισμού σε Ιθάκη και Κεφαλλονιά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Απρίλιος 2021, 09:57

Κατά την παραμονή της στην Κεφαλονιά, η κα Σοφία Ζαχαράκη θα συμμετέχει σε συζήτηση με εκπροσώπους των Περιφερειακών και Δημοτικών Αρχών του νησιού. Η υφυπουργός, στην Ιθάκη, θα συνομιλήσει με εκπροσώπους φορέων του τουριστικού κλάδου, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο νησί.


Την Ιθάκη και την Κεφαλονιά επισκέπτεται από σήμερα έως τις 25 Απριλίου η υφυπουργός Τουρισμού, κα Σοφία Ζαχαράκη. Ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του δημάρχου Ιθάκης, κ. Διονύσιου Στανίτσα θα επισκεφτεί το νησί, προκειμένου να ενημερωθεί  για τα έργα αποκατάστασης από τις ζημιές του “Ιανού”, για την πορεία των εμβολιασμών και για την τουριστική προβολή και προώθηση της Ιθάκης μέσα στο 2021.

Στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη θα συναντηθεί με εκπροσώπους των περιφερειακών και τοπικών αρχών, αλλά και φορείς της τοπικής κοινωνίας ενόψει του ανοίγματος του τουρισμού, με στόχο επίσης τη διερεύνηση των δυνατοτήτων περαιτέρω ανάπτυξης και προώθησης των ειδικών μορφών τουρισμού και της τουριστικής εκπαίδευσης στα δυο νησιά.

Κατά την παραμονή της στην Κεφαλονιά, η υφυπουργός πρόκειται να συναντηθεί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας, ενώ θα συμμετέχει σε συζήτηση με εκπροσώπους των Περιφερειακών και Δημοτικών Αρχών του νησιού.

Στις συναντήσεις θα παρευρεθούν ο βουλευτής Κεφαλληνίας και Ιθάκης, κ. Π. Καππάτος, καθώς και η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, κα Ρ. Κράτσα, για να εκθέσουν ζητήματα που απασχολούν το νησί και τις τοπικές κοινότητες.

Στη συνέχεια, η υφυπουργός θα ακούσει και θα συνομιλήσει με εκπροσώπους φορέων του τουριστικού κλάδου, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο νησί.

Ακολούθως, μαζί με τον βουλευτή και την περιφερειάρχη, θα μεταβεί στο νησί της Ιθάκης, όπου και θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους των τοπικών αρχών και φορέων. Στο πλαίσιο της επίσκεψης στο νησί της Ιθάκης, η υφυπουργός θα μεταβεί στη βόρειο Ιθάκη, περιοχή η οποία επλήγη βαρύτατα στο πέρασμα της κακοκαιρίας “Ιανός” για την ενημέρωσή της, μεταξύ άλλων, σε σχέση με την πορεία των έργων αποκατάστασης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top