Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕνημέρωση των μελών του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων για τα νέα πρωτόκολλα στα ξενοδοχεία
Ξενοδοχία

Ενημέρωση των μελών του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων για τα νέα πρωτόκολλα στα ξενοδοχεία

Κατά τη μηνιαία ολομέλεια το Συλλόγου η υφυπουργός Τουρισμού ενημέρωσε για τις νέες διατάξεις, έδωσε απαντήσεις σε απορίες όσον αφορά σε εμβολιασμούς, πρωτόκολλα, covid hotels, διακρατικές συμφωνίες και άνοιγμα' σεζόν.

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 τη μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά, μέσω zoom.

Αρχικά, ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Κουμπαράκης καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους. Η υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη τίμησε το Σύλλογο με την παρουσία της, άκουσε τους συμμετέχοντες και ενημέρωσε για τις νέες διατάξεις, έδωσε απαντήσεις σε απορίες όσον αφορά σε εμβολιασμούς, πρωτόκολλα, covid hotels, διακρατικές συμφωνίες, “άνοιγμα” σεζόν και άλλα επίκαιρα θέματα.

Έπειτα έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Χάρη Βαβουρανάκη για την πορεία και την ανάγκη των εμβολίων και έγινε αναλυτική συζήτηση για τους εμβολιασμούς και τα rapid και self tests στα ξενοδοχεία. Ακολούθησε συζήτηση με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου κ. Νίκο Κοκολάκη για την ασφάλεια και τον εμβολιασμό στους εργαζομένους στα ξενοδοχεία.

Επίσης, ο καθηγητής υγιεινής και επιδημιολόγος κ. Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, μέλος της Επιτροπής Πρωτοκόλλων Τουρισμού, ενημέρωσε για τα νέα πρωτόκολλα και απάντησε σε απορίες, ενστάσεις και αντιπροτάσεις των μελών. Στην ολομέλεια, ο κ. Δημήτρης Χαριτίδης, CEO της Tez Tour Greece, έκανε ενημέρωση για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη στη Ρωσία και τις εξελίξεις από τις ανατολικές αγορές.

Στη συνέχεια, ο κ. Μάνος Δουλγέρης, CEO της Μeeting Point Ηellas ενημέρωσε για την πορεία των κρατήσεων και έκανε προβλέψεις από την δυτική ευρωπαϊκή αγορά. Ακολούθως, έγινε ενημέρωση από τον δρ. Αλέξανδρο Στεφανάκη από τα Βιοερευνητικά Εργαστήρια, καθώς και ανάλυση εφαρμογής των προτάσεων των νέων πρωτοκόλλων στα ξενοδοχεία, τα ρίσκα και τις προφυλάξεις.

Επιπλέον, ο εντεταλμένος της Τουριστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κρήτης κ. Κυριάκος Κώτσογλου ενημέρωσε για το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την προφύλαξη από τον SARS-CoV-2 στους εργαζομένους της Κρήτης. Ακολούθως έγινε παρουσίαση και καλωσόρισμα του νέου μέλους του συλλόγου κ. Δημοσθένη Φραγκιαδουλάκη. Ακολούθησε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024