Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Εποχιακές καλοκαιρινές πτήσεις της Alitalia από τη Ρώμη προς 9 ελληνικά νησιά

Τατιάνα Ρόκου - 23 Απρίλιος 2021, 14:17

Η ιταλική αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιεί εποχιακές πτήσεις και το αεροδρόμιο Linate του Μιλάνου προς τη Ρόδο.


Η Alitalia επιλέγει την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι και θα πραγματοποιεί εποχιακές πτήσεις, συνδέοντας το Αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης με τα αεροδρόμια της Ρόδου, Ηρακλείου (Κρήτης), Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Ζακύνθου, Μυκόνου, Σαντορίνης, Σκιάθου, και Πρέβεζας (Λευκάδα), καθώς και το Αεροδρόμιο Linate του Μιλάνου με τη Ρόδο και αντιστρόφως.

Αναλυτικά, η Alitalia θα πραγματοποιεί πτήσεις από το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης για Ρόδο από 3 Ιουλίου έως 5 Σεπτεμβρίου (2 εβδομαδιαίες πτήσεις τον Ιούλιο και 4 εβδομαδιαίες πτήσεις τον Αύγουστο), δύο εβδομαδιαίες πτήσεις για Ηράκλειο (από 1η Ιουλίου έως 31 Αυγούστου), Κέρκυρα (από 03 Αυγούστου έως 31 Αυγούστου), Κεφαλονιά (από 3 Αυγούστου έως 31 Αυγούστου), Ζάκυνθο (από 3 Ιουλίου έως 30 Αυγούστου), Μύκονο (από 2 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου), Σαντορίνη (από 02 Αυγούστου έως 30 Αυγούστου), Σκιάθο (από 2 Αυγούστου έως 30 Αυγούστου) και Πρέβεζα  (από 2 Αυγούστου έως 30 Αυγούστου). Η Alitalia θα συνδέει επίσης το αεροδρόμιο Linate του Μιλάνου με τη Ρόδο δύο φορές την εβδομάδα από 03 Ιουλίου μέχρι 5 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τους ισχύοντες ιταλικούς και διεθνείς κανονισμούς, όλα τα αεροσκάφη της Alitalia απολυμαίνονται καθημερινά με προϊόντα υψηλής απολυμαντικής ισχύος και χάρη στα φίλτρα HEPA και στην κάθετη κυκλοφορία του αέρα, ο αέρας στο αεροσκάφος όχι μόνο ανανεώνεται κάθε τρία λεπτά, αλλά είναι καθαρός 99,7%, όπως σε ένα αποστειρωμένο δωμάτιο, επιβεβαιώνοντας ότι τα αεροπορικά ταξίδια παραμένουν ο ασφαλέστερος τρόπος ταξιδίου. Επίσης, οι επιβάτες πρέπει να φορούν προστατευτική  χειρουργική  μάσκα από τη στιγμή της άφιξής τους στο αεροδρόμιο και κατά τη διάρκεια της πτήσης. Η προστατευτική  χειρουργική  μάσκα πρέπει να αντικαθίσταται με καινούργια κάθε 4 ώρες, σε περίπτωση μεγαλύτερων πτήσεων.

Το πρόγραμμα πτήσεων ενδέχεται να υποστεί αλλαγές, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που επιβάλλονται από εθνικές και διεθνείς Αρχές, σε σχέση με την εξέλιξη του COVID-19.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top