Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Επανέναρξη πτήσεων Αθήνα - Κωνσταντινούπολη από την Pegasus Airlines

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Απρίλιος 2021, 15:00

Tα πλήρη θερινά δρομολόγια της εταιρείας θα εκτελούνται σταδιακά από την Αθήνα στην Κωνσταντινούπολη, με αεροσκάφη Β737/800 (189 Θέσεων) και A320 (180 θέσεων).


Η Pegasus Airlines ενημερώνει την επαναλειτουργία των πτήσεων της από σήμερα, Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 μετά από ένα χρόνο διακοπής, λόγω της επιδημίας του COVID-19. Tα πλήρη θερινά δρομολόγια της εταιρείας θα εκτελούνται σταδιακά από την Αθήνα (ATH) στην Κωνσταντινούπολη (SAW), με αεροσκάφη Β737/800 (189 Θέσεων) και A320 (180 θέσεων).

Το δρομολόγιο Αθήνα - Κωνσταντινούπολη, παρέχοντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να πετούν στην Κωνσταντινούπολη στο αεροδρόμειο Sabiha Gocken (SAW) που τώρα πλέον είναι το πλησιέστερο στην Πόλη, με καθημερινές πτήσεις. Η Pegasus συνδέει την Αθήνα με 89 προορισμούς, 33 στην Τουρκία και 56 διεθνείς.

Τα θερινά δρομολόγια της PC από 23/04/21-31/10/21 - Ώρες πτήσεων (τοπικές)


“Με την Pegasus, το ταξίδι γίνεται ευκολότερο και πιο οικονομικό. Κάναμε το αεροπορικό ταξίδι πιο προσιτό στην Τουρκία και στις γειτονικές χώρες, διευρύνοντας το δίκτυό μας στα Βαλκάνια, στην Ευρώπη ευρύτερα, στις χώρες του Καυκάσου και στη Μέση Ανατολή. Παράλληλα, οι τουρίστες από την Τουρκία, θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τις πτήσεις ‘Atina by Pegasus’. Με σύγχρονο και ανανεωμένο στόλο και εξαιρετικά ποσοστά συνέπειας είμαστε πεπεισμένοι πως θα μπορέσουμε να προσελκύσουμε περισσότερους επιβάτες σε αυτό που ονομάζουμε ‘ο τρόπος της Pegasus να πετάς’. Προσφέρουμε προσιτές τιμές, χρονική συνέπεια στις πτήσεις μας, με έναν πολύ νέο και δυναμικό στόλο. Ο μέσος όρος ηλικίας του στόλου μας είναι 3,7 έτη, ενώ οι επιδόσεις χρονικής συνέπειας των πτήσεών μας είναι από τις καλύτερες στον κόσμο, με ποσοστό 93,72%. Η εταιρεία μας είναι μία από τις πλέον ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη. Για όλους αυτούς τους λόγους, πιστεύουμε πως η Αθήνα θα ωφεληθεί από τις πτήσεις και την παρουσία μας”, αναφέρει η εταιρεία.

Στην Ελλάδα η Pegasus Airlines αντιπροσωπεύεται από την EVE- Euro Voyager Enterprises SA, εταιρεία Αντιπροσώπευσης και Πρακτόρευσης Αεροπορικών εταιρειών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top