Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας για ενεργειακά αποδοτικά ξενοδοχειακά κτίρια

Βίκυ Καραντζαβέλου - 26 Απρίλιος 2021, 12:55

Ολοκληρωμένη και πλήρως αξιόπιστη λύση για κάθε σχεδιαστή, κατασκευαστή, διαχειριστή ακινήτων, αλλά και ξενοδοχειακούς ομίλους.


Ανακοινώθηκε η σύναψη Συμφωνίας Στρατηγικής Συνεργασίας για τον σχεδιασμό και πιστοποίηση αειφόρων και ενεργειακά αποδοτικών κτιρίων. Η Green Evolution AE, το Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου και η ALTENSIS ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα καλύτερο αύριο στο χώρο του κτιρίου στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

“Η στρατηγική αυτή συνεργασία για αειφόρα, υγιή και ενεργειακά αποδοτικά κτίρια εγγυάται μία απόλυτα ολοκληρωμένη και πλήρως αξιόπιστη λύση για κάθε σχεδιαστή, κατασκευαστή, διαχειριστή ακινήτων, αλλά και ξενοδοχειακούς ομίλους, χρηματοδοτικά ιδρύματα και τελικά όλους όσους ψάχνουν τη βέλτιστη λύση για υψηλή ενεργειακή απόδοση και ποιότητα εσωτερικού περιβάλλοντος στο κτίριο τους, και ταυτόχρονα επιθυμούν μια περιβαλλοντική πιστοποίηση κατά τα πρότυπα των PASSIVE HOUSE, LEED, BREEAM, DGNB, WELL, EDGE, ENVISION, LIVING FUTURE”, σημειώνει η Green Evolution.

Η εμπειρία υλοποίησης των 120 και πλεον έργων, σε πάνω από 15 χώρες, καθώς και η δυνατότητα παροχής μιας σειράς από υπηρεσίες που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων από Διαχείριση Έργων και Ανάλυση Κύκλου Ζωής, από Ανθρακικό Αποτύπωμα και Κλιματική Ουδετερότητα, μέχρι Μελέτες Ενεργειακού Σχεδιασμού, Ενεργειακή Επιθεώρηση/ Έλεγχο και Μοντελοποίηση Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων, όπως και Αξιολόγηση κατάστασης Κτιρίων προς Πιστοποίηση, είναι η ικανή συνθήκη που εξασφαλίζει το κορυφαίο επιθυμητό και ανταγωνιστικό αποτέλεσμα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top