Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τάσεις

250 εκατ. εσωτερικά ταξίδια κατά τη διάρκεια των διακοπών αναμένονται στη Κίνα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 Απρίλιος 2021, 10:00

Καθώς ο αριθμός των αυτοκινήτων που έχουν ταξινομηθεί σε ολόκληρη τη χώρα έφτασε τα 229 εκατομμύρια έως τα τέλη Μαρτίου, οι αρχές κυκλοφορίας προετοιμάζονται για μια προβλέψιμη αύξηση στα ταξίδια μεσαίας και μεγάλης απόστασης κατά τη διάρκεια των διακοπών (1-5 Μαΐου).


Η Κίνα αναμένει να καταγράψει περίπου 250 εκατ. εσωτερικά ταξίδια κατά τις επερχόμενες διακοπές της Ημέρας Εργασίας, με κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, εισιτηρίων τρένων και δωματίων ξενοδοχείων ξεπερνώντας σημαντικά την αντίστοιχη περίοδο του 2019.

Όπως αναφέρει το silkroadgreek.gr, καθώς ο αριθμός των αυτοκινήτων που έχουν ταξινομηθεί σε ολόκληρη τη χώρα έφτασε τα 229 εκατομμύρια έως τα τέλη Μαρτίου, οι αρχές κυκλοφορίας προετοιμάζονται για μια προβλέψιμη αύξηση στα ταξίδια μεσαίας και μεγάλης απόστασης κατά τη διάρκεια των διακοπών, από 1 έως 5 Μαΐου.Το Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας προειδοποίησε την περασμένη Δευτέρα για τους κινδύνους για την ασφάλεια της οδικής κυκλοφορίας, ειδικά σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και γύρω από μεγάλες γραφικές περιοχές.

Θα αυξηθεί ο όγκος της κυκλοφορίας στα μεγάλα οδικά δίκτυα και η συμφόρηση στους αυτοκινητόδρομους εκτιμάται ότι θα αυξηθεί κατά 10% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

Το υπουργείο συμβούλεψε τους οδηγούς να προσέχουν τις πληροφορίες για την κυκλοφορία και τις προειδοποιήσεις ασφαλείας και να αποφεύγουν την επικίνδυνη οδήγηση, όπως κουρασμένη οδήγηση, μεθυσμένη οδήγηση, και οδήγηση χωρίς άδεια.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top