Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήAcro Suites a wellbeing resort: Νέο boutique ξενοδοχείο στην Κρήτη
Ξενοδοχεία

Acro Suites a wellbeing resort: Νέο boutique ξενοδοχείο στην Κρήτη

Το νέο 5άστερο ξενοδοχείο τoυ Ομίλου Ορφανάκη θα έχει σύνολο 49 σουίτες και βίλες, όλες με ιδιωτική πισίνα και θέα στην θάλασσα, στην τοποθεσία Μονοναύτη της Αγίας Πελαγίας.

Στα τέλη Ιουνίου, αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του το νέο boutique ξενοδοχείο Acro Suites a wellbeing resort, που βρίσκεται στην Αγ. Πελαγία του νομού Ηρακλείου Κρήτης.

Ένας μαγευτικός χώρος φιλοξενίας, γίνεται η απόδειξη της αρμονικής συνύπαρξης φυσικότητας με την διακριτική πολυτέλεια και το μοναδικό design. Φυσικά υλικά με κυρίαρχο το μασίφ ξύλο, το μάρμαρο, την πέτρα, αλλά και το ξύλο της καστανιάς από το Άγιο Όρος, δημιουργούν ένα περιβάλλον γεμάτο ενέργεια, αλλά και ηρεμία ταυτόχρονα.

Το νέο 5άστερο ξενοδοχείο τoυ Ομίλου Ορφανάκη θα έχει σύνολο 49 σουίτες και βίλες, όλες με ιδιωτική πισίνα και θέα στην θάλασσα, στην τοποθεσία Μονοναύτη της Αγίας Πελαγίας.

Το ξενοδοχείο είναι σαν την εξοχική κατοικία που θα ήθελε κανείς να έχει, προσφέροντας ταυτόχρονα απόλυτη αυτονομία, απόλυτη ιδιωτικότητα αλλά και όλα τα προνόμια εξατομικευμένων υπηρεσιών του ξενοδοχείου: Από προσωπικό σεφ και γυμναστή, μέχρι και VIP manager που δίνει αποκλειστικές πληροφορίες για κρυφές διευθύνσεις του νησιού.

Διαθέτει επίσης πληθώρα εγκαταστάσεων, όπως εστιατόριο, πισίνα, bar, 24h fitness Club, Yoga Shala και το μοναδικό στην Κρήτη παραδοσιακό Βυζαντινό χαμάμ. Σύμφωνα με τη σελίδα κρατήσεων του ξενοδοχείου, αναμένεται να υποδεχθεί τους πρώτους του επισκέπτες, μετά τις 20 Ιουνίου 2021.

Αποτελεί το πρώτο eco friendly resort του Ομίλου, ο οποίος διαθέτει ακόμη ένα 5άστερο ξενοδοχείο στην περιοχή της Αγ. Πελαγίας Ηρακλείου: το Sea Side Resort & Spa και το 3αστέρων Porto Village, στη Χερσονήσο.

Τέλος, ο Όμιλος Ορφανάκη, ο οποίος βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης, έχει στο μελλοντικό σχεδιασμό του ένα ακόμα ξενοδοχείo, με συγκεκριμένο concept στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024