Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Η FedHATTA στο 1o Διεθνές Φόρουμ της TÜRSAB

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 Απρίλιος 2021, 15:15

Τουρκία, Ελλάδα, Γερμανία, Βρετανία και Ιταλία συζητούν για το μέλλον του οργανωμένου τουρισμού.


Στο 1ο Διεθνές Τουριστικό Φόρουμ της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Τουρκίας, TÜRSAB (1st TÜRSAB International Tourism Forum), που πραγματοποιήθηκε στις 20 Απριλίου συμμετείχε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA ) κ. Λ. Τσιλίδης, εκπροσωπώντας τη χώρα μας.

Το Forum διοργανώθηκε από την TURSAB και πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά.

Στο πάνελ του Forum που είχε τίτλο “Race is starting up” και το οποίο συντόνισε ο πρόεδρος της TÜRSAB, F. Baklikaya, συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ένωσης Ταξιδίων Γερμανίας (DRV), Norbert Fiebig, ο γενικός διευθυντής της Ένωσης Βρετανικών Τουριστικών Γραφείων (ABTA), Mark Tanzer, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης και η πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Ταξιδίων και Τουρισμού (FIAVET), Ivana Jelinic.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν την τουριστική πραγματικότητα στη χώρα τους, τις τελευταίες τάσεις στο ταξιδιωτικό κοινό αλλά και τις πρακτικές που ακολούθησε και θα ακολουθήσει κάθε χώρα εν όψει της τουριστικής περιόδου, όπως επίσης και τις απόψεις τους για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη και καλύτερη επανεκκίνηση  του τουρισμού στη μετά covid-19 εποχή.

Οι σχέσεις της FedHATTA και του ΗΑΤΤΑ με την TÜRSAB ξεκίνησαν τη δεκαετία του 1990, με την υπογραφή του πρώτου Συμφώνου Συνεργασίας που υπέγραψαν οι δύο πλευρές. Έκτοτε η συνεργασία τους παραμένει με διαχρονικό, εποικοδομητικό και στενό χαρακτήρα, στο πλαίσιο του αμοιβαίου σεβασμού και της ανάπτυξης των τουριστικών ροών από και προς την Τουρκία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top