Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική πολιτική

Στη Γερμανία ο κ. Χάρης Θεοχάρης για την ενίσχυση των τουριστικών ροών

Τατιάνα Ρόκου - 05 Μάιος 2021, 10:50

Η γερμανική τουριστική αγορά συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες για την Ελλάδα. Το 2019 οι αφίξεις Γερμανών τουριστών ανήλθαν σε 4 εκατομμύρια, με τις αντίστοιχες εισπράξεις να ξεπερνούν τα 3 δισ. ευρώ.


Επίσκεψη στο Βερολίνο πραγματοποιεί ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής ροής από τη Γερμανία προς την Ελλάδα ενόψει του ανοίγματος του ελληνικού τουρισμού για το 2021. Από την Τρίτη, 4 Μαΐου, ο κ. Θεοχάρης έχει ξεκινήσει σειρά συναντήσεων με κρατικούς αξιωματούχους, καθώς και με σημαντικούς εκπροσώπους από την τουριστική αγορά της Γερμανίας.


Ο κ. Χάρης Θεοχάρης με τον υφυπουργό Οικονομίας και Ενέργειας, υπεύθυνο για θέματα Τουρισμού, Thomas Bareiß.

Αναλυτικά, ο υπουργός είχε συνάντηση εργασίας με τον υφυπουργό Οικονομίας και Ενέργειας, υπεύθυνο για θέματα Τουρισμού, Thomas Bareiß. Ακολούθως, ο κ. Θεοχάρης συνομίλησε με ανώτατα στελέχη της TUI και συγκεκριμένα με τον Sebastian Ebel, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου και με τον Thomas Ellerbeck, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ομίλου.

Κατόπιν, ο υπουργός Τουρισμού θα επισκεφθεί την έδρα του Γερμανικού Ταξιδιωτικού Συνδέσμου (DRV), όπου θα έχει συνομιλίες με τον πρόεδρο Norbert Fiebig, τον διευθύνοντα σύμβουλο Dirk Inger και τον διευθυντή Πολιτικής και Εξωτερικού Τουρισμού Volker Adams.

Επισημαίνεται ότι η γερμανική τουριστική αγορά συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες για την Ελλάδα. Το 2019 οι αφίξεις Γερμανών τουριστών ανήλθαν σε 4 εκατομμύρια, με τις αντίστοιχες εισπράξεις να ξεπερνούν τα 3 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψής του στο Βερολίνο, ο κ. Θεοχάρης θα παραχωρήσει συνεντεύξεις προς γερμανικά ΜΜΕ και Έλληνες ανταποκριτές.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στη Γερμανία, το απόγευμα της Τετάρτης, 5 Μαΐου, ο κ. Θεοχάρης θα μεταβεί στην Πολωνία.
Στη φωτογραφία, ο Έλληνας υπουργός Τουρισμού με τον Sebastian Ebel, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου TUI και τον Thomas Ellerbeck, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ομίλου, στο Βερολίνο.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top