Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Cyprus Airways πετά στη Μάλτα από τις 27 Ιουνίου 2021

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Μάιος 2021, 10:29

Η Cyprus Airways θα δίνει επίσης τη δυνατότητα στους επισκέπτες που πετούν από τη Μάλτα προς Λάρνακα να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε οποιοδήποτε προορισμό του διεθνούς δικτύου της, όπως, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Σκιάθο, Πρέβεζα, Ρώμη, Βερόνα, Πράγα, Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Κίεβο, Οδησσός, Τελ Αβίβ και Βηρυτό.


Η Cyprus Airways συνεχίζει να αυξάνει τα δρομολόγια της για το καλοκαίρι. Με την ένταξη της νέας απευθείας πτήσης μεταξύ Λάρνακας και Μάλτας, ενισχύει τη διασύνδεση της Μεσογείου. Η πρώτη πτήση από Λάρνακα προς Μάλτα θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου 2021. Το πτητικό πρόγραμμα θα συνεχιστεί μέχρι τον Οκτώβρη με δύο πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Κυριακή, προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Μάλτα. Αναμένεται ότι η Cyprus Airways θα ανακοινώσει σύντομα και νέα δρομολόγια. Το αρχιπέλαγος της Μάλτας βρίσκεται περίπου τρεις ώρες πτήσης από τη Λάρνακα.

Η Cyprus Airways θα δίνει επίσης τη δυνατότητα στους επισκέπτες που πετούν από τη Μάλτα προς Λάρνακα να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε οποιοδήποτε προορισμό του διεθνούς δικτύου της, όπως, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Σκιάθο, Πρέβεζα, Ρώμη, Βερόνα, Πράγα, Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Κίεβο, Οδησσός, Τελ Αβίβ και Βηρυτό. Με την ένταξη της Μάλτας στο πρόγραμμα της, η Cyprus Airways θα πραγματοποιεί πτήσεις σε 14 διεθνείς προορισμούς.

Η Cyprus Airways έχει ρεκόρ ασφάλειας και ενημερώνεται συνεχώς για την πανδημία. Η εταιρεία υποστηρίζει τη διεθνή προσπάθεια για ευκολότερα και ασφαλή ταξίδια, καθώς επίσης και πρωτοβουλίες όπως το ψηφιακό πράσινο πιστοποιητικό που θα επιτρέπει στους πολίτες της ΕΕ που έχουν εμβολιαστεί, έχουν αρνητικό COVID τεστ ή έχουν αναρρώσει από τον COVID-19 να ταξιδεύουν πιο ελεύθερα εντός της ΕΕ.

Η Cyprus Airways βραβεύθηκε για τις προσπάθειές της να εμπλουτίσει τον τοπικό τουρισμό κατά τα τελευταία Κυπριακά Τουριστικά Βραβεία. Επιπλέον, η Cyprus Airways ανακοίνωσε μηδενικό τέλος για αλλαγή πτήσης στα εισιτήρια κατηγορίας basic.

Ο CΟO της Cyprus Airways, κ. Γιώργος Μαυρόκωστας, δήλωσε: “Τις τελευταίες ημέρες, έχουμε δει ενθαρρυντικά σημάδια με σταθερές κρατήσεις και θετική ανταπόκριση στην έναρξη διάθεσης εισιτηρίων του καλοκαιριού μας πτητικού προγράμματος. Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέσαμε τη μεσογειακή γειτονική Μάλτα, στο πρόγραμμα πτήσεων μας για εξορμήσεις μικρής διάρκειας. Η στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου μας που συμπεριλαμβάνει τη Μάλτα, μας επιτρέπει να καλωσορίσουμε ένα προορισμό που θέλουν να επισκεφθούν οι Κύπριοι πελάτες μας και ταυτόχρονα να συνεισφέρουμε στην ανάκαμψη του τουρισμού στην Κύπρο”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top