Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: 'Έρμαιο της επικοινωνιακής πολιτικής της κυβέρνησης το άνοιγμα του τουρισμού'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 Μάιος 2021, 12:30

Γείτονες χώρες, όπως η Ιταλία, σχεδιάζουν προσεκτικά το άνοιγμα με μοναδικό γνώμονα την υγειονομικά ασφαλή επανέναρξη της τουριστικής δραστηριότητας, εξασφαλίζοντας ισότιμη μετακίνηση για όλους τις ταξιδιώτες, σημειώνει η τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.


Σε δήλωσή της, η τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κα Κατερίνα Νοτοπούλου, δημειώνει για το άνοιγμα του τουρισμού:

“Όταν ο υπουργός Aνάπτυξης μιλάει για ταξιδιώτες δύο ταχυτήτων, τουρίστες ‘εξωτερικού’ και ‘εσωτερικού,
όταν κυβερνητικοί βουλευτές δηλώνουν ότι είναι ‘άλλο οι τουρίστες’ και στο όνομα των εσόδων πρέπει να αντιμετωπίζονται ‘διαφορετικά’,
όταν η χώρα βρίσκεται στο κόκκινο,
όταν το άνοιγμα γίνεται χωρίς σχέδιο, αντιλαμβανόμαστε όλοι γιατί η New York Times αναρωτιέται γιατί “η Ελλάδα τζογάρει με τον τουρισμό’.

Την ίδια στιγμή γείτονες χώρες, όπως η Ιταλία, σχεδιάζουν προσεκτικά το άνοιγμα με μοναδικό γνώμονα την υγειονομικά ασφαλή επανέναρξη της τουριστικής δραστηριότητας, εξασφαλίζοντας ισότιμη μετακίνηση για όλους τις ταξιδιώτες.

Η Ελληνική Κυβέρνηση, για άλλη μια φορά, αφήνει τον τουρισμό στον αυτόματο πιλότο, έρμαιο της επικοινωνιακής πολιτικής της.

Χρειαζόμαστε όμως όσο ποτέ, ένα συντεταγμένο σχέδιο και συγκεκριμένα άμεσα μέτρα για την ασφαλή και βιώσιμη επανεκκίνηση του τουρισμού. Το άνοιγμα πρέπει να πετύχει”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top