Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

H Alitalia είναι η πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη και το α' τετράμηνο του 2021

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Μάιος 2021, 13:39

Οι πτήσεις της Alitalia αυξάνονται σημαντικά και κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, σε σύγκριση με τους ίδιους μήνες του προηγούμενου έτους, η εταιρεία θα πραγματοποιεί περισσότερες από 12.000 πτήσεις (+150%), διαθέτοντας στους πελάτες της περίπου 1,7 εκατ. θέσεις (+128%).


Με το 93,6% των πτήσεων να προσγειώνονται στην ώρα τους, η Alitalia επιβεβαιώνεται ως η πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη και έκτη στον κόσμο, κατά τους τέσσερις πρώτους μήνες του 2021.

Αυτό επιβεβαιώνεται από τη FlightStats (Cirium), την αμερικανική εταιρεία που παρακολουθεί τις επιδόσεις των πτήσεων των κυριότερων εταιρειών, συγκρίνοντας τα δεδομένα των αεροπορικών εταιρειών με την μέθοδο “Α14”, δηλαδή με μία ανοχή 14 λεπτών στην άφιξη σε σύγκριση με την προγραμματισμένη ώρα προσγείωσης.

Τα στοιχεία του πρώτου τετραμήνου του 2021 επιβεβαιώνουν την επίδοση αυτή της εταιρείας, η οποία τα τελευταία τρία χρόνια κατατάσσεται πάντα στις δύο πρώτες θέσεις στην Ευρώπη (πρώτη το 2020, δεύτερη το 2019 και 2018) - μια επιβεβαίωση των επιδόσεών της ακόμα και σε αυτή τη φάση της πανδημίας που αποτέλεσε την πιο κρίσιμη στιγμή στην ιστορία των αεροπορικών μεταφορών. Οι πτήσεις της Alitalia αυξάνονται σημαντικά και κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, σε σύγκριση με τους ίδιους μήνες του προηγούμενου έτους, η εταιρεία θα πραγματοποιεί περισσότερες από 12.000 πτήσεις (+150%), διαθέτοντας στους πελάτες της περίπου 1,7 εκατ. θέσεις (+128%).

Υπενθυμίζεται ότι αυτό το καλοκαίρι η Alitalia θα πραγματοποιεί εποχιακές καλοκαιρινές πτήσεις από τη Ρώμη προς 9 ελληνικά νησιά και από το Μιλάνο προς τη Ρόδο. Πιο συγκεκριμένα θα συνδέει το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης με τα αεροδρόμια της Ρόδου, Ηρακλείου (Κρήτης), Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Ζακύνθου, Μυκόνου, Σαντορίνης, Σκιάθου, και Πρέβεζας (Λευκάδα), καθώς και το αεροδρόμιο Linate του Μιλάνου με τη Ρόδο και αντιστρόφως.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top