Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήTο ανανεωμένο Elivi Skiathos ανοίγει στις 28 Μαΐου
Ξενοδοχεία

Tο ανανεωμένο Elivi Skiathos ανοίγει στις 28 Μαΐου

Τα τρία συγκροτήματα Elivi Xenia Hotel, Elivi Grace Suites και Elivi Nest Villas & Suites υπόσχονται ιδιωτικότητα, ασφάλεια, άνεση και πολυτέλεια.

Με αισιοδοξία υποδέχεται τη νέα καλοκαιρινή σεζόν το πολυτελές beachfront resort Elivi Skiathos, που θα καλωσορίσει τους πρώτους του επισκέπτες από τις 28 Μαΐου 2021, όντας πλήρως ευθυγραμμισμένο με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, και με ανανεωμένες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις.

Το παραθαλάσσιο θέρετρο 5* που βρίσκεται στη περιοχή των Κουκουναριών Σκιάθου και προσφέρει εύκολη πρόσβαση ακτοπλοϊκά ή αεροπορικά. Τα τρία συγκροτήματα Elivi Xenia Hotel, Elivi Grace Suites και Elivi Nest Villas & Suites υπόσχονται ιδιωτικότητα, ασφάλεια, άνεση και πολυτέλεια.

Το Elivi Skiathos προσφέρει στους φιλοξενούμενούς του και σε εξωτερικούς επισκέπτες άμεση πρόσβαση σε τέσσερις αμμώδεις παραλίες (Κουκουναριές, Αμπελάκια, Μεγάλη και Μικρή Μπανάνα), όλες οργανωμένες με μπαρ και μουσική, με σεβασμό στον επισκέπτη. Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του το καθιστά πλήρως εναρμονισμένο με το πλούσιο φυσικό περιβάλλον της περιοχής, ενώ οι δύο πισίνες του συμπληρώνουν το τοπίο και προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης για όλες τις ώρες της ημέρας.

Η ποικιλία γαστρονομικών επιλογών στα τέσσερα θεματικά εστιατόρια του ξενοδοχείου που θεωρούνται από τα καλύτερα στο νησί, απογειώνει την εμπειρία των πελατών. Φιλοξενούμενοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και εξωτερικοί επισκέπτες, θα γευθούν πλούσιες παραδοσιακές και γκουρμέ γεύσεις με αγνά υλικά από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και την Άπω Ανατολή, τις οποίες έχει επιμεληθεί ο Executive Chef, Μάνθος Ματθαίου. Οι επισκέπτες του Elivi Skiathos έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν δραστηριότητες που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά της Σκιάθου, από οργανωμένη πεζοπορία σε 15 διαφορετικά μονοπάτια του νησιού, μαθήματα ιππασίας και βόλτες με άλογα, μέχρι ποδηλασία, water sports, εκδρομές jeep safari και ημερήσιες κρουαζιέρες στις Σποράδες.

Όσοι επιθυμούν να χαλαρώσουν και να αναζωογονηθούν, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το Elivi Spa και να δοκιμάσουν θεραπείες περιποίησης για πρόσωπο και σώμα, ενώ οι λάτρεις της ευεξίας και της άσκησης θα απολαύσουν μαθήματα yoga και πιλάτες σε ειδικά διαμορφωμένα κιόσκια με θέα τη θάλασσα, αλλά και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις τένις και μπάσκετ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024