Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική πολιτική

Η Αυστραλία θα παραμείνει με κλειστά σύνορα έως τα μέσα του 2022

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Μάιος 2021, 13:15

Τα διεθνή σύνορα της Αυστραλίας είναι απίθανο να ανοίξουν ξανά μέχρι το επόμενο έτος, με τις αρχές να λένε ότι 'ακολουθούν τις ιατρικές οδηγίες' και θα το πράξουν μόνο όταν αυτό θα θεωρείται 'ασφαλές'.


Σε συνέντευξή του στο SBS News, ο υπουργός Οικονομικών (Treasurer) της Αυστραλίας Josh Frydenberg είπε ότι είναι “ζωτικής σημασίας να συνεχίσουμε να ακολουθούμε ιατρικές συμβουλές για το άνοιγμα των διεθνών συνόρων της Αυστραλίας”.

Τα διεθνή σύνορα της Αυστραλίας είναι απίθανο να ανοίξουν ξανά μέχρι το επόμενο έτος, με τις αρχές να λένε ότι “ακολουθούν τις ιατρικές οδηγίες” και θα το πράξουν μόνο όταν αυτό θεωρείται “ασφαλές”. Αυτή είναι και η βασική υπόθεση του προϋπολογισμού, ο οποίος δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη, 11 Μαΐου.

“Πρέπει να ακολουθήσουμε τις ιατρικές οδηγίες. Αυτές βοήθησαν να διατηρήσουμε τους Αυστραλούς ασφαλείς, βοήθησαν να κρατήσουμε τον ιό μακρυα από την Αυστραλία και σε μια ισχυρή υγειονομική κατάσταση. Είχαμε μια ισχυρή οικονομική ανάκαμψη και είναι ζωτικής σημασίας να συνεχίσουμε να ακολουθούμε αυτές τις ιατρικές οδηγίεςε, όσον αφορά στα σύνορα”.

Ο πρωθυπουργός Scott Morrison αναφέρει επίσης ότι τα σύνορα “θα ανοίξουν μόνο όταν αυτό είναι ασφαλές να το κάνουμε”.Στη φωτογραφία, ο υπουργός Οικονομικών (Treasurer) της Αυστραλίας Josh Frydenberg.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top