Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
OTA

Ο βρετανικός ΟΤΑ On the Beach σταματά να πουλά καλοκαιρινά πακέτα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Μάιος 2021, 10:58

Η On The Beach δήλωσε ότι οι υπάρχουσες κρατήσεις σε χώρες με καραντίνα και πρωτόκολλα θα προχωρήσουν, αλλά οι πελάτες μπορούν να τροποποιήσουν τις ημερομηνίες χωρίς χρέωση.


Ο ΟΤΑ On The Beach απέσυρε τα θερινά του πακέτα για το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού λόγω της αβεβαιότητας από την πανδημία και το σύστημα “φωτινού σηματοδότη” για τους ασφαλείς από COVID προορισμούς. Η εταιρεία αναφέρει ότι δε θα πουλήσει διακοπές για ταξίδια τον Ιούνιο, τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα ταξίδια, ακόμη και αυτά για χώρες που βρίσκονται στην “πράσινη λίστα”, όπως η Πορτογαλία.

“Δε θέλουμε τίποτα περισσότερο από το να μπορούμε να στέλνουμε πελάτες σε διακοπές, αλλά με την παρούσα αβεβαιότητα, δεν πιστεύουμε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για τους πελάτες να κάνουν κράτηση για νέες διακοπές με αναχώρηση τους επόμενους μήνες”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Simon Cooper.

Επί του παρόντος υπάρχουν μόνο 12 χώρες στην “πράσινη λίστα” της βρετανικής κυβέρνησης για διακοπές στο εξωτερικό χωρίς καραντίνα, στο πλαίσιο του συστήματος “φωτεινού σηματοδότη”.

Η Πορτογαλία είναι ο μόνος κοντινός στη Βρετανία προορισμός μαζικού τουρισμού στη λίστα.

Η On The Beach δήλωσε ότι οι υπάρχουσες κρατήσεις σε χώρες με καραντίνα και πρωτόκολλα (“πορτοκαλί”) θα προχωρήσουν, αλλά οι πελάτες μπορούν να τροποποιήσουν τις ημερομηνίες χωρίς χρέωση.

“Ενώ αρκετές εταιρείες διακοπών ενθαρρύνουν τα ταξίδια σε ‘πορτοκαλί’ προορισμούς, η απόφασή μας για την παύση πώλησης πακέτω διακοπών σε αυτούς αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, ότι οι περισσότεροι πελάτες δε θέλουν να ταξιδέψουν ενάντια στις κυβερνητικές οδηγίες”, δήλωσε ο Rory Boland, εκδότης του Which Travel. “Όποιος κάνει κράτηση για διακοπές πρέπει να αναζητήσει μια ευέλικτη πολιτική κράτησης που να τον καλύπτει έναντι χωρών που αλλάζουν από ‘πράσινο’ σε ‘πορτοκαλί’ ή ‘κόκκινο’ το διάστημα μεταξύ της κράτησης και του ταξιδιού”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top