Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςTourism Awards: Στις 3 Ιουνίου η ανακοίνωση των φετινών νικητών
Βραβεία

Tourism Awards: Στις 3 Ιουνίου η ανακοίνωση των φετινών νικητών

Τα Tourism Awards διοργανώνει το 'Hotel&Restaurant Daily' της Boussias υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ και του ΞΕΕ.

Μια λαμπερή βραδιά για τους βραβευθέντες των φετινών Tourism Awards σχεδιάζει η Boussias για την Πέμπτη 3 Ιουνίου στο Περιστύλιο του Ζαππείου. Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα βραβεία τους και με τα μέλη της κριτικής επιτροπής και να απολαύσουν ένα ποτό στον χώρο. Στο πλαίσιο της τήρησης των υγειονομικών μέτρων, η προσέλευση των βραβευμένων θα είναι κυλιόμενη και προσαρμοσμένη στις συνθήκες που θα προβλέπονται για εκείνη την περίοδο.

Στην όγδοή τους διοργάνωση, τα βραβεία-θεσμός του κλάδου συνεχίζουν σταθερά να επιβραβεύουν τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους. “Η ανάδειξή τους έχει φέτος αυξημένη συμβολική αξία καθώς ετοιμαζόμαστε για το άνοιγμα της φετινής σεζόν.
Παράλληλα, αναδεικνύει κάποιες από τις βέλτιστες πρακτικές που θα μας οδηγήσουν στην επόμενη μέρα της ανάπτυξης του ποιοτικού τουρισμού”.

Τα Tourism Awards διοργανώνει το “Hotel&Restaurant Daily” της Boussias υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ και του ΞΕΕ. Χρυσός χορηγός είναι το Ekdromi.gr, χορηγός της κατηγορίας Sustainability η Nespresso και χορηγοί επικοινωνίας οι: Επιχειρώ, Euro2day, GTP, News247, Οικονομική Επιθεώρηση και TravelDailyNews.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024