Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Βραβεία

Tourism Awards: Στις 3 Ιουνίου η ανακοίνωση των φετινών νικητών

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Μάιος 2021, 12:05

Τα Tourism Awards διοργανώνει το 'Hotel&Restaurant Daily' της Boussias υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ και του ΞΕΕ.


Μια λαμπερή βραδιά για τους βραβευθέντες των φετινών Tourism Awards σχεδιάζει η Boussias για την Πέμπτη 3 Ιουνίου στο Περιστύλιο του Ζαππείου. Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα βραβεία τους και με τα μέλη της κριτικής επιτροπής και να απολαύσουν ένα ποτό στον χώρο. Στο πλαίσιο της τήρησης των υγειονομικών μέτρων, η προσέλευση των βραβευμένων θα είναι κυλιόμενη και προσαρμοσμένη στις συνθήκες που θα προβλέπονται για εκείνη την περίοδο.

Στην όγδοή τους διοργάνωση, τα βραβεία-θεσμός του κλάδου συνεχίζουν σταθερά να επιβραβεύουν τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους. “Η ανάδειξή τους έχει φέτος αυξημένη συμβολική αξία καθώς ετοιμαζόμαστε για το άνοιγμα της φετινής σεζόν.
Παράλληλα, αναδεικνύει κάποιες από τις βέλτιστες πρακτικές που θα μας οδηγήσουν στην επόμενη μέρα της ανάπτυξης του ποιοτικού τουρισμού”.

Τα Tourism Awards διοργανώνει το “Hotel&Restaurant Daily” της Boussias υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ και του ΞΕΕ. Χρυσός χορηγός είναι το Ekdromi.gr, χορηγός της κατηγορίας Sustainability η Nespresso και χορηγοί επικοινωνίας οι: Επιχειρώ, Euro2day, GTP, News247, Οικονομική Επιθεώρηση και TravelDailyNews.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top