Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Meliti Waterfront Suites στην Κεφαλονιά ξεκινά τη λειτουργία του στις 14 Μαΐου 2021
Ξενοδοχεία

Το Meliti Waterfront Suites στην Κεφαλονιά ξεκινά τη λειτουργία του στις 14 Μαΐου 2021

Το Meliti Waterfront Suites είναι ένα συγκρότημα από ιδιωτικές πολυτελείς σουίτες που βρίσκονται στην παράκτια περιοχή του Καραβόμυλου, κοντά στην πόλη της Σάμης στην Κεφαλονιά.

Το Meliti Waterfront Suites, που βρίσκεται στο νησί της Κεφαλονιάς, μέλος του SCD Group Ltd, ανακοίνωσε ότι ανοίγει ξανά για τη σεζόν του 2021, σήμερα, Παρασκευή 14 Μαΐου.

Το Meliti Waterfront Suites είναι το νέο όνομα του πρώην Eucalyptus Hotel. Για λόγους ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας του ξενοδοχείου, ο όμιλος SCD ξεκίνησε μια ολοκαίνουργια ταυτότητα και εφαρμόζει μια νέα στρατηγική πωλήσεων και επικοινωνίας, που εστιάζει στη μοναδική εμπειρία διακοπών των πελατών της Meliti.

Μόλις 2 λεπτά με το αυτοκίνητο (ή 20 λεπτά με τα πόδια κατά μήκος της ακτής), από την πόλη της Σάμης, όλοι οι επισκέπτες καλούνται να ζήσουν την εμπειρία των διακοπών. Οι ευρύχωρες, μοντέρνες, πολυτελείς σουίτες είναι διασκορπισμένες σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, σε μια γαλήνια τοποθεσία πολύ κοντά από τη ζωντάνια της πόλης.

Το συγκρότημα διαθέτει 21 σουίτες και μεζονέτες 1-3 υπνοδωματίων που βρίσκονται γύρω από την πισίνα, όλες αρμονικά διακοσμημένες, διαθέτουν ευρύχωρο σαλόνι ενιαίας διαρρύθμισης και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Κάθε σουίτα έχει τη δική της είσοδο και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα ή στον κήπο.

Η AGL Luxury Villas, το άλλο μέλος της SCD Group Ltd, μια συλλογή πολυτελών βιλών στη Μύκονο θα είναι επίσης έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες στις 17 Μαΐου. Και τα δύο καταλύματα, ακολουθώντας τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα υγείας για την ασφάλεια των επισκεπτών έναντι του Covid-19, είναι έτοιμα να καλωσορίσουν όλους τους επισκέπτες, από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο του 2021.

Η SCD Group Ltd διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο πολλών ξενοδοχείων στην Ελλάδα, τα οποία αναμένεται να ανοίξουν από το 2022 και μετά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024