Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Το ξενοδοχείο Τιτάνια ανοίγει την 1η Ιουνίου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Μάιος 2021, 12:24

Στο ξενοδοχείο έχουν εφαρμοστεί πρόσθετα μέτρα που πληρούν τις τελευταίες οδηγίες για την υγιεινή και τον καθαρισμό, πρωτόκολλα 'Health First', όπως ορίζονται από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας και το Υπουργείο Τουρισμού.


Το ξενοδοχείο Tιτάνια ανακοινώνει την επανέναρξή του και καλωσορίζει τους επισκέπτες από την 1η Ιουνίου 2021. Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τόσο τη διαμονή τους όσο και το Olive Garden Bar & Restaurant στον 11ο όροφο, με θέα που εκτείνεται από το λόφο του Λυκαβηττού και την Ακρόπολη, έως και το γαλάζιο της θάλασσας του Σαρωνικού.Η υγεία και η ευεξία των επισκεπτών και των εργαζομένων είναι ύψιστης σημασίας για το ξενοδοχείο Τιτάνια. Έχουν εφαρμοστεί πρόσθετα μέτρα που πληρούν τις τελευταίες οδηγίες για την υγιεινή και τον καθαρισμό, πρωτόκολλα “Health First”, όπως ορίζονται από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας (ΕΟΔΥ) και το Υπουργείο Τουρισμού, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να απολαύσουν τη διαμονή τους σε ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον. Τα πρωτόκολλα υγιεινής και καθαριότητας στο ξενοδοχείο, είναι πρώτη προτεραιότητα για την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού. Χρησιμοποιούνται εγκεκριμένα και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα καθαρισμού από το πρόγραμμα “Well hotel” της Diversey.

Όπως δήλωσε στο TravelDailyNews o διευθύνων σύμβουλος κ. Γιώργος Παπάζογλου, “υπάρχει ζήτηση, αλλά υπάρχουν και προβλήματα γιατί οι όροι του ταξιδιού δεν είναι ακόμη ξεκάθαροι. Επίσης, πολύ σημαντικό πρόβλημα υπάρχει στο κομμάτι του συνεδριακού τουρισμού, όπου ακόμη περιμένουμε τα σχετικά πρωτόκολλα, τα οποία θα πρέπει να ανακοινωθούν άμεσα, καθώς, όπως όλοι ξέρουμε, τα συνέδρια -αλλά και οι εταιρικές εκδηλώσεις- θέλουν πολύ χρόνο προετοιμασίας”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top