Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο ξενοδοχείο Τιτάνια ανοίγει την 1η Ιουνίου
Ξενοδοχεία

Το ξενοδοχείο Τιτάνια ανοίγει την 1η Ιουνίου

Στο ξενοδοχείο έχουν εφαρμοστεί πρόσθετα μέτρα που πληρούν τις τελευταίες οδηγίες για την υγιεινή και τον καθαρισμό, πρωτόκολλα 'Health First', όπως ορίζονται από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας και το Υπουργείο Τουρισμού.

Το ξενοδοχείο Tιτάνια ανακοινώνει την επανέναρξή του και καλωσορίζει τους επισκέπτες από την 1η Ιουνίου 2021. Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τόσο τη διαμονή τους όσο και το Olive Garden Bar & Restaurant στον 11ο όροφο, με θέα που εκτείνεται από το λόφο του Λυκαβηττού και την Ακρόπολη, έως και το γαλάζιο της θάλασσας του Σαρωνικού.

Η υγεία και η ευεξία των επισκεπτών και των εργαζομένων είναι ύψιστης σημασίας για το ξενοδοχείο Τιτάνια. Έχουν εφαρμοστεί πρόσθετα μέτρα που πληρούν τις τελευταίες οδηγίες για την υγιεινή και τον καθαρισμό, πρωτόκολλα “Health First”, όπως ορίζονται από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας (ΕΟΔΥ) και το Υπουργείο Τουρισμού, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να απολαύσουν τη διαμονή τους σε ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον. Τα πρωτόκολλα υγιεινής και καθαριότητας στο ξενοδοχείο, είναι πρώτη προτεραιότητα για την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού. Χρησιμοποιούνται εγκεκριμένα και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα καθαρισμού από το πρόγραμμα “Well hotel” της Diversey.

Όπως δήλωσε στο TravelDailyNews o διευθύνων σύμβουλος κ. Γιώργος Παπάζογλου, “υπάρχει ζήτηση, αλλά υπάρχουν και προβλήματα γιατί οι όροι του ταξιδιού δεν είναι ακόμη ξεκάθαροι. Επίσης, πολύ σημαντικό πρόβλημα υπάρχει στο κομμάτι του συνεδριακού τουρισμού, όπου ακόμη περιμένουμε τα σχετικά πρωτόκολλα, τα οποία θα πρέπει να ανακοινωθούν άμεσα, καθώς, όπως όλοι ξέρουμε, τα συνέδρια -αλλά και οι εταιρικές εκδηλώσεις- θέλουν πολύ χρόνο προετοιμασίας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024